Területek

Egészséges életmód

A sport és a helyes étkezés számomra a legfontosabb témák közé tartoznak, küldetésnek tekintem a mozgás népszerűsítését és az egészséges táplálkozásra való figyelemfelhívást. Egész éves tevékenységemben fókuszban van a mozgás és az egészséges táplálkozás, melynek jelentőségére családon belül és intézményi szinten is folyamatosan kiemelem a jelentőségét.

Szívügyem gyermekeink helyes táplálkozása, az egészséges ételek megszerettetése már egészen pici kortól. Saját gyermekeimnél és családom minden tagjánál tudatosan teszem ezt.  Szerencsére van terem és lehetőségem olyan lépéseket tenni ezért az ügyért, mellyel egyre több kisgyermek táplálkozására lehetek pozitív hatással.  Büszke vagyok rá, hogy idén tavasszal

együttműködésre hívtam az Emberi Erőforrások Minisztériumát a jogszabálysértések kivizsgálása, és annak a helyzetnek a mielőbbi orvoslása ügyében, hogy az iskolai büfék tele vannak egészségtelen ételekkel és károsítják gyermekeink egészségét. A gyerekek helyes táplálkozásának megalapozása közös ügyünk. Nem lehet várni kizárólag a szülőktől, a menza reformtól vagy az államtól, hanem akkor lehetünk igazán hatékonyak ezen a téren, ha együttes erővel lépünk fel! Az idei évben is nagy erővel fogok harcolni azért, hogy a gyermekek igényes kínálatból választhassanak maguknak ételt.

Közösségi oldalamon igyekszem rendszeresen olyan recepteket megosztani, melyek segítséget nyújtanak a családoknak, mi kerüljön az asztalra és hogyan óvhatják meg egészségüket.

Hírek

December 14-én, pénteken részt vettem a Kopp Mária...

Idén is csodás élmény volt a jótékonysági adventi...

Szombaton kerül megrendezésre az általam alapított...

Mézeskalács sütéssel egybekötött...

Budapest a szülővárosom. Mindig itt éltem, mikor...

Idén is megrendezi jótékonysági adventi vásárát az...

A Fiatal Családosok Klubjának alapítójaként minden...

Budapesten nagyszámú siket közösség él, nyelvi...

Lezárult az általam alapított FICSAK és a KidsOasis...

Az idén sem feledkeztünk meg az idősek világnapjáról....

Ismét közeleg a Családszervezetek Adventi...