A sport és a helyes étkezés számomra a legfontosabb témák közé tartoznak, küldetésnek tekintem a mozgás népszerűsítését és az egészséges táplálkozásra való figyelemfelhívást. Egész éves tevékenységemben fókuszban van a mozgás és az egészséges táplálkozás, melynek jelentőségére családon belül és intézményi szinten is folyamatosan kiemelem a jelentőségét.

 Szívügyem gyermekeink helyes táplálkozása, az egészséges ételek megszerettetése már egészen pici kortól. Saját gyermekeimnél és családom minden tagjánál tudatosan teszem ezt.  Szerencsére van terem és lehetőségem olyan lépéseket tenni ezért az ügyért, mellyel egyre több kisgyermek táplálkozására lehetek pozitív hatással.  

Büszke vagyok arra, hogy már több alkalommal együttműködésre hívtam az Emberi Erőforrások Minisztériumát a jogszabálysértések kivizsgálása, és annak a helyzetnek a mielőbbi orvoslása ügyében, hogy az iskolai büfék tele vannak egészségtelen ételekkel és károsítják gyermekeink egészségét.

A gyerekek helyes táplálkozásának megalapozása közös ügyünk. Nem lehet várni kizárólag a szülőktől, a menza reformtól vagy az államtól, hanem akkor lehetünk igazán hatékonyak ezen a téren, ha együttes erővel lépünk fel! Továbbra is nagy erővel fogok harcolni azért, hogy a gyermekek igényes kínálatból választhassanak maguknak ételt.

Közösségi oldalamon igyekszem rendszeresen olyan recepteket megosztani, melyek segítséget nyújtanak a családoknak, mi kerüljön az asztalra és hogyan óvhatják meg egészségüket.

 

Ne maradjon le Ön sem, csatlakozzon közösségünkhöz!

Iratkozzon fel hírlevelemre, hogy elsőként tájékozódhasson a hazai családokat és nőket érintő fontos témákról, eseményekről, valamint tevékenységemről!

Marketing hírlevél *
Adatkezelési szabályzat *

Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!
Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!