Területek

Egészséges életmód

A sport és a helyes étkezés számomra a legfontosabb témák közé tartoznak, küldetésnek tekintem a mozgás népszerűsítését és az egészséges táplálkozásra való figyelemfelhívást. Egész éves tevékenységemben fókuszban van a mozgás és az egészséges táplálkozás, melynek jelentőségére családon belül és intézményi szinten is folyamatosan kiemelem a jelentőségét.

Szívügyem gyermekeink helyes táplálkozása, az egészséges ételek megszerettetése már egészen pici kortól. Saját gyermekeimnél és családom minden tagjánál tudatosan teszem ezt.  Szerencsére van terem és lehetőségem olyan lépéseket tenni ezért az ügyért, mellyel egyre több kisgyermek táplálkozására lehetek pozitív hatással.  Büszke vagyok rá, hogy idén tavasszal

együttműködésre hívtam az Emberi Erőforrások Minisztériumát a jogszabálysértések kivizsgálása, és annak a helyzetnek a mielőbbi orvoslása ügyében, hogy az iskolai büfék tele vannak egészségtelen ételekkel és károsítják gyermekeink egészségét. A gyerekek helyes táplálkozásának megalapozása közös ügyünk. Nem lehet várni kizárólag a szülőktől, a menza reformtól vagy az államtól, hanem akkor lehetünk igazán hatékonyak ezen a téren, ha együttes erővel lépünk fel! Az idei évben is nagy erővel fogok harcolni azért, hogy a gyermekek igényes kínálatból választhassanak maguknak ételt.

Közösségi oldalamon igyekszem rendszeresen olyan recepteket megosztani, melyek segítséget nyújtanak a családoknak, mi kerüljön az asztalra és hogyan óvhatják meg egészségüket.

Hírek

Május 6-án, anyák napján a Fővárosi Nagycirkusz...

Egyesületünk, a FICSAK és a Ringató – országos zenei...

Lelkes kismamák és celeb anyukák vették birtokba az...

Várakozáson felüli érdeklődés mellett zajlott a...

Az idén éppen virágvasárnapra esett a már...

Nagy örömmel tölt el, hogy ma megvalósult egy...

Az idén is a Parlament adott otthont a Fiatal Családosok...

A Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) idén is...

Éppen ma egy éve, hogy nagy sajtónyilvánosság előtt...

A nők elhelyezkedését és rugalmas foglalkoztatását...

Mondj IGENT a szerelemre! "Minél korábban találkozol az...

Hóval, jéggel, esővel, de sok játékkal, tánccal,...