Területek

Sport

Az egészségtudatosság kiemelten fontos a számomra, a családom minden tagja rendszeresen sportol.

Én magam, meglehetősen későn, főiskolás koromban kezdtem csak el sportolni, a gyerekeket viszont már úgy neveltük, hogy az életük természetes eleme, napi szükséglete legyen a sport és tényleg így is van, hétköznap járnak edzésekre, de hétvégén sem otthon ülünk, mindig aktívan, mozgással töltjük a szabadidőnket. Én is egy héten négyszer-ötször járok edzeni, általában hajnalban, ötre megyek az edzőterembe, így hazaérek, mire indítanom kell a gyerekeket reggel. Ha ez nem jön össze, fektetés után, kilenc fele megyek edzeni – de fontos, hogy ezt az időt ne a családtól vonjam el.

Korábban futottam, viszont egy ideje a crossfit a nagy szerelem, ebben találtam meg azt a mozgásformát, ami egy óra alatt úgy átmozgat, hogy alig állok lábra utána. De nekem pont erre a fizikai elfáradásra van szükségem, ez a fizikai kimerülés tölt fel.

A munkám során is felhasználom azokat a képességeket, amiket a sportból merítettem.  Így a kitartás és a fair play –  a politikában legalább annyira fontos számomra, mint a sportban!

A sport népszerűsítésének érdekében az elmúlt években számtalan futóversenyt, sportos eseményt, közösségi mozgással tarkított rendezvényt szerveztem csapatommal, valamint több helyen elértük, hogy különböző edzésekre legyen a gyermekeknek és az időseknek is lehetősége.

Véleményem szerint, a szülőknek nagy felelőssége van abban, hogy elmondják a gyermekeiknek, mennyire fontos a testmozgás és milyen nehézségeket okozhat a mozgásszegény életmód. Nagyon örülök, hogy sokan a mi rendezvényeink, futóversenyeink után kapnak kedvet örülnék a futáshoz és több esetben a futócipőt választják a távkapcsoló helyett.

 

Hírek

Nagyon büszke vagyok rá, hogy csapatommal, immár...

Tizenhárom éve dolgozom Újbudáért, és október...

Az idei ősz sem múlhatott el futóverseny nélkül....

Az idei évben Mindvégig érték címmel rendeztük meg...

A SZÍV világnapja alkalmából, melyet minden évben...

Idén is megrendezésre került Újbudán az EgészségPART...

Tegnap sajtótájékoztatót tartottunk, ahol elmondtuk,...

Az általam alapított Fiatal Családosok Klubja idén is...

Büszke vagyok, hogy Újbuda Önkormányzata második...

Idén is csodálatos élmény volt együtt ünnepelni az...

Ezer család énekel - zenés anyák napja a Ringatóval...

Mindig nagy öröm, ha tehetek valamit a körzetemben...