Területek

Sport

Az egészségtudatosság kiemelten fontos a számomra, a családom minden tagja rendszeresen sportol.

Én magam, meglehetősen későn, főiskolás koromban kezdtem csak el sportolni, a gyerekeket viszont már úgy neveltük, hogy az életük természetes eleme, napi szükséglete legyen a sport és tényleg így is van, hétköznap járnak edzésekre, de hétvégén sem otthon ülünk, mindig aktívan, mozgással töltjük a szabadidőnket. Én is egy héten négyszer-ötször járok edzeni, általában hajnalban, ötre megyek az edzőterembe, így hazaérek, mire indítanom kell a gyerekeket reggel. Ha ez nem jön össze, fektetés után, kilenc fele megyek edzeni – de fontos, hogy ezt az időt ne a családtól vonjam el.

Korábban futottam, viszont egy ideje a crossfit a nagy szerelem, ebben találtam meg azt a mozgásformát, ami egy óra alatt úgy átmozgat, hogy alig állok lábra utána. De nekem pont erre a fizikai elfáradásra van szükségem, ez a fizikai kimerülés tölt fel.

A munkám során is felhasználom azokat a képességeket, amiket a sportból merítettem.  Így a kitartás és a fair play –  a politikában legalább annyira fontos számomra, mint a sportban!

A sport népszerűsítésének érdekében az elmúlt években számtalan futóversenyt, sportos eseményt, közösségi mozgással tarkított rendezvényt szerveztem csapatommal, valamint több helyen elértük, hogy különböző edzésekre legyen a gyermekeknek és az időseknek is lehetősége.

Véleményem szerint, a szülőknek nagy felelőssége van abban, hogy elmondják a gyermekeiknek, mennyire fontos a testmozgás és milyen nehézségeket okozhat a mozgásszegény életmód. Nagyon örülök, hogy sokan a mi rendezvényeink, futóversenyeink után kapnak kedvet örülnék a futáshoz és több esetben a futócipőt választják a távkapcsoló helyett.

 

Hírek

December 14-én, pénteken részt vettem a Kopp Mária...

Idén is csodás élmény volt a jótékonysági adventi...

Szombaton kerül megrendezésre az általam alapított...

Mézeskalács sütéssel egybekötött...

Budapest a szülővárosom. Mindig itt éltem, mikor...

Idén is megrendezi jótékonysági adventi vásárát az...

A Fiatal Családosok Klubjának alapítójaként minden...

Budapesten nagyszámú siket közösség él, nyelvi...

Lezárult az általam alapított FICSAK és a KidsOasis...

Az idén sem feledkeztünk meg az idősek világnapjáról....

Ismét közeleg a Családszervezetek Adventi...