Hírek

63 kilométer - 9 önkormányzati dolgozó

Kilencen indultak az Újbudai Önkormányzat dolgozói közül a 23. K&h Mozdulj - Maraton- És Félmaratonváltón. A sportos kollégákat a családtagokon, rokonokon kívül a kerületből is többen elkísérték a Városligetbe, hogy hangos szurkolással adjanak lendületet az összesen 63 km megtételéhez.

A csapat egyik tagja Király Nóra, Újbuda alpolgármestere elmondta, évtizedek óta aktívan sportol, mégis nagy erőbevetéssel készült a versenyre, ugyanis csapatban teljesíteni nagyobb felelősség, mint egyénileg. A felhívásra azért is jelentkezett nagy örömmel, mert minden alkalmat megragad, hogy terjessze meggyőződését, miszerint a mozgás, a sport öröm és az egészséges élet elengedhetetlen nélküle.

Ezen a versenyen fejenként hét kilométert kellett megtenniük az „ELEVENek” nevű csapat tagjainak amelyet szép időeredményekkel, sikeresen teljesítettek mindannyian.

„Kemény volt, de a tömeg, a jó hangulat, a rengeteg vidám, sportos ember szerencsére átsegített a holtpontokon. Utólag is mindenkinek köszönöm a biztatást és az elismerést, az egész csapat nevében! Nagyon örülök, hogy sokaknak jó példával járhattunk elöl és remélem, segítettünk abban, hogy egy lépéssel kerüljenek közelebb a rendszeres testmozgáshoz azok is, akik eddig nem szántak erre időt.
Nem lettünk dobogósok, de nagyon elfáradtunk, mert becsülettel, verejtékkel teljesítettük a 42+21 km-t – együtt, és tudom, ez a fontos!” – tette hozzá az alpolgármester.


Gratulálunk és további sikereket, ELEVEN napokat kívánunk!
Az eseményről készült képes összefoglaló ITT tekinthető meg>>>>

Hírek

Ma délelőtt sajtótájékoztatót tartottunk a...

Idén is megrendezzük a családszervezetek adventi...

Nagyon büszke vagyok rá, hogy csapatommal, immár...

Tizenhárom éve dolgozom Újbudáért, és október...

Az idei ősz sem múlhatott el futóverseny nélkül....

Az idei évben Mindvégig érték címmel rendeztük meg...

A SZÍV világnapja alkalmából, melyet minden évben...

Idén is megrendezésre került Újbudán az EgészségPART...

Tegnap sajtótájékoztatót tartottunk, ahol elmondtuk,...

Az általam alapított Fiatal Családosok Klubja idén is...

Büszke vagyok, hogy Újbuda Önkormányzata második...

Idén is csodálatos élmény volt együtt ünnepelni az...