Hírek

Burgonyavásár Újbudán

Idén is megtartották az őszi kedvezményes krumplivásárt Újbudán. Az önkormányzat segítségével minden újbudai lakcímkártyával rendelkező lakos a piaci árnál jóval olcsóbban, 300 forintért vásárolhatott 10 kg burgonyát, a kerület hat helyszínén: az Albertfalvi piacon, a Bikás parkkal szemben, a Feneketlen-tó partján, a Gazdagréti piacon, az Őrmezei piacon és a Fehérvári út 45 sz. alatti parkolóban.

Király Nóra, Újbuda alpolgármestere, Gazdagrét önkormányzati képviselője elmondta: a reggel 8 órakor kezdődő krumplivásár ebben az évben is nagy sikert aratott a kerületben. Ő személyesen is besegített a burgonya osztásába.

„Nagyon szívesen veszek részt az ehhez hasonló feladatokban, hiszen ilyenkor személyesen is találkozom a képviselői körzetem lakóival és válthatunk néhány szót. Akikkel személyesen ismerjük egymást, a családtagjainkról, hétköznapjainkról is szó esik, de több lakostól kapok ötleteket, tanácsokat a körzet megoldandó kérdéseivel kapcsolatban, amiért mindig nagyon hálás vagyok.

Szombaton reggel, még csípős volt az idő, így a sorban állóknak nagyon jól esett a forró tea, amit legkisebb lányommal, Krisztikével együtt kínáltunk nekik.

A kezdeményezésemre létrejött őstermelői piacon az árusokkal eddig is tartottunk és az adventi időszakban is tervezünk majd kedvezményes vásárokat, közösségépítő programokat, ahová szeretettel várunk mindenkit!”

 

Hírek

Idén is megrendezzük a családszervezetek adventi...

Nagyon büszke vagyok rá, hogy csapatommal, immár...

Tizenhárom éve dolgozom Újbudáért, és október...

Az idei ősz sem múlhatott el futóverseny nélkül....

Az idei évben Mindvégig érték címmel rendeztük meg...

A SZÍV világnapja alkalmából, melyet minden évben...

Idén is megrendezésre került Újbudán az EgészségPART...

Tegnap sajtótájékoztatót tartottunk, ahol elmondtuk,...

Az általam alapított Fiatal Családosok Klubja idén is...

Büszke vagyok, hogy Újbuda Önkormányzata második...

Idén is csodálatos élmény volt együtt ünnepelni az...

Ezer család énekel - zenés anyák napja a Ringatóval...