Hírek

Együtt szurkolt Gazdagrét a Magyar Futball Válogatottnak

Az elmúlt hetek izgalmai senkit sem kíméltek. Az egész ország EB lázban égett. A magyar trikolor elárasztotta a francia tribünöket és persze a városok utcáit is, de a büszkeség kétség kívül a gazdagrétiek mellét dagasztotta a legjobban. Ők a hús vér szomszédjukért, a 21 éves Nagy Ádámért izgultak, aki Európa legrangosabb mérkőzésén a legjobb játékosok közé tornászta fel magát. Gazdagrét sztárjáért egy egész lakóközösség izgult a vasárnapi döntőn. A Torbágy utcai parkban egy nagy kivetítőn hangulatos programokkal fűszerezve drukkolhattak a lakók, akik még reményekkel telve érkeztek a helyszínre.

A meccs előtt az Újbuda TV Nagy Ádámról készített felvételét valamint a focista lakóközösségének küldött személyes üzenetét is levetítették.

Nagy Ádámról készített felvétel ITT tekinthető meg>>>>

Nagy Ádám videó üzenete Gazdagrétnek ITT tekinthető meg>>>>

Az esemény a lakók kezdeményezésére a helyi önkormányzati képviselők Király Nóra és Kerékgyártó Gábor szervezésében valósult meg, de számos helyi cég valamint a Gazdagréti Közösségi Ház is a nemes ügy mellé állt.

Király Nóra elmondta, hogy pénteken délben keresték meg a lakók azzal a kéréssel, hogy milyen jó lenne együtt nézni a vasárnapi meccset és szurkolni a magyar válogatottnak. Remek kollégáknak, önkénteseknek és az Önkormányzat támogatásának köszönhetően két nap alatt sikerült megszervezni a közös meccsnézést. Király Nóra kiemelte, hogy kifejezetten céljuk volt egy családi esemény létrehozása, ahol apa, anya, nagyszülők, gyerekek együtt lehetnek, és együtt szurkolhatnak.

Meglepetéssel is készültek a szervezők: félidőben és a meccs végén tombolahúzásra került sor, ahol több tucat értékes nyeremény került kisorsolásra a helyi vállalkozások felajánlásainak köszönhetően.

Bár mindenki a szebb eredményért szurkolt, Gazdagrét így is büszke fiatal hősére, a gyerekek példaképére: Nagy Ádámra és persze az egész válogatott csapatra.

Hírek

Negyedik alkalommal szerveztük meg a hazai...

Ma délelőtt sajtótájékoztatót tartottunk a...

Idén is megrendezzük a családszervezetek adventi...

Nagyon büszke vagyok rá, hogy csapatommal, immár...

Tizenhárom éve dolgozom Újbudáért, és október...

Az idei ősz sem múlhatott el futóverseny nélkül....

Az idei évben Mindvégig érték címmel rendeztük meg...

A SZÍV világnapja alkalmából, melyet minden évben...

Idén is megrendezésre került Újbudán az EgészségPART...

Tegnap sajtótájékoztatót tartottunk, ahol elmondtuk,...

Az általam alapított Fiatal Családosok Klubja idén is...

Büszke vagyok, hogy Újbuda Önkormányzata második...