Hírek

Fotók anyák napjára

Nagy volt az izgalom és a készülődés a Gazdagréti Közösségi Házban: ünnepi ruhácskába bújt csöppségek várakoztak az előtérben, míg az édesanyákat profi sminkesek készítették fel a fotózásra.

Az rendezvény ötletgazdája, Király Nóra, újbudai alpolgármester, gazdagréti önkormányzati képviselő volt, aki elmondta, hogy ötgyermekes édesanyaként tapasztalatból tudja, hogy az édesanyák, nagymamák számára a legszebb ajándék, a gyermekükről, családjukról készült fénykép.

Az ajándéksminkelést pedig kényeztetésnek szánta az anyukáknak, akik nagyon nehezen jutnak el bárhová a mindennapi otthoni teendők miatt. „Örülök, hogy a kezdeményezésem segített az anyukáknak kiszakadni a hétköznapokból, kicsit ők is kinyíltak és gyermekükkel az ölükben, elegánsan felöltözve, szép sminkkel, örökíthettük meg őket. Kihasználva a lehetőséget én is csináltattam egy fotót az egyik kislányommal.

Ezen a héten más rendezvénnyel is készültem az édesanyák és a gyerekek számára. A Ringató, a családi zenés, dalos program tanfolyamvezetői és önkéntesei lepik majd meg a felhívásra a Móricz Zsigmond körtérre érkezőket és az arra sétálókat.” – tette hozzá Király Nóra.

A fényképek, így ezek a képek is természetesen most is nagyon értékesek a tulajdonosaik számára, azonban a többi használati tárggyal ellentétben az idő múlásával értékük egyre nagyobb lesz.

Hírek

Tizenhárom éve dolgozom Újbudáért, és október...

Az idei ősz sem múlhatott el futóverseny nélkül....

Az idei évben Mindvégig érték címmel rendeztük meg...

A SZÍV világnapja alkalmából, melyet minden évben...

Idén is megrendezésre került Újbudán az EgészségPART...

Tegnap sajtótájékoztatót tartottunk, ahol elmondtuk,...

Az általam alapított Fiatal Családosok Klubja idén is...

Büszke vagyok, hogy Újbuda Önkormányzata második...

Idén is csodálatos élmény volt együtt ünnepelni az...

Ezer család énekel - zenés anyák napja a Ringatóval...

Mindig nagy öröm, ha tehetek valamit a körzetemben...

A FICSAK, az Összefogás XI. Sportegyesület és a...