Több, mint százötvenen gyermek gyűlt össze a Gazdagréti Piacon december 5-én, hogy személyesen is találkozhassanak a Mikulással.

– Már hetekkel ezelőtt elkezdtük hirdetni a szülők között iskolákban, óvodákban, hogy írjanak nekünk egy pár sort a gyermekeikről, ha szeretnék, hogy személyre szólóan köszöntse őket a Mikulás – mondta Király Nóra alpolgármester.
Közös énekléssel csalogatták a hosszú úton megfáradt Nagyszakállút a gyerekek, aki hamarosan meg is érkezett, és pásztorbotjára támaszkodva köszöntötte Gazdagrét lakóIt.

A kedves dalocskák éneklése után a megszeppent, vagy épp csillogó szemmel érdeklődő apróságokat egyesével szólította a jóságos ajándékozó, aki a szülőktől kapott levelek alapján mondta el kedves és/vagy dorgáló szavait a piros kis csomagok átnyújtásakor.

Egészséges és finom ajándékok
Természetesen mindenki megígérte, hogy jó és szófogadó lesz, így az elmúlt évekhez hasonlóan remélhetőleg jövőre is ellátogat Gazdagrétre a Mikulás, akit minden évben Király Nóra hív el.

” Ötgyermekes édesanyaként tapasztalatból tudom, milyen nagy örömet jelent a gyerekeknek ez a nap. Mivel az egészséget nagyon fontosnak tartom, nem helyeslem az ilyenkor szokásos mértéktelen cukorfogyasztást, így a csomagok összeállításakor is arra törekedtem, hogy egészséges és finom ajándékok kerüljenek bele. Ahogy körülnézek, azt látom, hogy a mogyorót, mandarint, müzlit és valódi csokiból készült mikulásfigurát is tartalmazó csomagoknak nemcsak a gyerekek, de a szülők is nagyon örülnek.” – tette hozzá az esemény szervezője, Király Nóra.
Az eseményről készült videó ITT tekinthető meg>>>>

Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!
Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!