Hírek

Gyermeknapi cirkusz Gazdagréten

„Csináljuk a cirkuszt!” címmel rendezték meg Gazdagréten a gyermeknapot és a már hagyománynak számító „tappancsfal” avatását május 28-án.

A szervezők idén új formát adtak a gyermeknapnak Gazdagréten, ahol zajos felvonulással vette kezdetét a program szombat délután. A gyerekek és a fellépők cirkuszi menetben vonultak a Gazdagréti térről a közösségi házhoz, ahol igazi vigasság vette kezdetét, artistákkal, bohócokkal, bűvészekkel.

A sok-sok program mellett a trambulin és a kutyaügyességi bemutató is nagy sikert aratott.

Tappancs nyomok a falon
Idén is sor került a „Tappancsfal” avatására. Ennek a kedves hagyománynak az a lényege, hogy a tavalyi gyermeknap óta született gazdagréti babák láblenyomata és fotója felkerül a Gazdagréti Közösségi Ház falára, ahol egy évig – a következő tappancsfal avatásáig – láthatóak, majd a szülők hazavihetik emlékbe.

Az avatásra idén is Király Nóra alpolgármestert, gazdagréti önkormányzati képviselőt kérték fel a szervezők.

Az ötgyermekes édesanya kiemelte a városvezetés családbarát politikáját, aminek szerinte ékes példáját mutatja Gazdagrét, ahol magas a kisgyermekes családok aránya.

Hozzátette, hogy annak érdekében, hogy Gazdagrét minél élhetőbb és biztonságosabb környék legyen, igyekezett minél több felújítást és fejlesztést kezdeményezni. Példaként említette a Regős köz melletti Regélő játszótér felújítását, a KRESZ tanpálya kialakítását, a Törökugrató Általános Iskola nyílászáróinak felújítását, a Nagyszeben tér felújítását, a lakótelep virágosítását, illetve a közbiztonság érdekében a polgárőr iroda megnyitását és a biztonsági kamerák kihelyezését.
A legszebb ajándék a közös időtöltés
A jelenlévő szülőket, megjelenteket arra kérte, hogy a jövőben is bátran forduljanak hozzá megoldandó problémáik esetén, akár önkormányzati képviselői, akár alpolgármesteri hatáskörben lehet a gazdagrétiek segítségére.

Elmondta azt is, hogy a legszebb gyermeknapi ajándékot a szülő azzal adhatja a gyermekének, ha közösen, vidám játékkal töltik az időt – ahogyan most is.
Az eseményről készült kisfilm ITT látható>>>>

Hírek

Ma délelőtt sajtótájékoztatót tartottunk a...

Idén is megrendezzük a családszervezetek adventi...

Nagyon büszke vagyok rá, hogy csapatommal, immár...

Tizenhárom éve dolgozom Újbudáért, és október...

Az idei ősz sem múlhatott el futóverseny nélkül....

Az idei évben Mindvégig érték címmel rendeztük meg...

A SZÍV világnapja alkalmából, melyet minden évben...

Idén is megrendezésre került Újbudán az EgészségPART...

Tegnap sajtótájékoztatót tartottunk, ahol elmondtuk,...

Az általam alapított Fiatal Családosok Klubja idén is...

Büszke vagyok, hogy Újbuda Önkormányzata második...

Idén is csodálatos élmény volt együtt ünnepelni az...