„Nem vagyunk mi kispályások!”

A szurkolói pályázat felhívása ITT tekinthető meg>>>>

Családi foci-fesztivál és Iskolai Szurkolótáborok I. Országos Találkozója a labdarúgó Európa Bajnokság jegyében
Az Összefogás XI. Sportegyesület szeretné emlékezetes szabadidős sportünneppé tenni azt az örömteli eseményt, hogy 1972 után ismét kijutott a magyar nemzeti válogatott a labdarúgó Európa-bajnokságra, Franciaországba. Szeretnénk elérni, hogy akik még biztosan nem éltek az utolsó magyar nemzetközi focisikerek idején, azok legyenek idén a remélt jövőbeni sikerszéria legaktívabb közönsége, és készüljenek együtt testben és lélekben is a közös nyári szurkolásra.

Ezért az Összefogás XI. Sportegyesület az EMMI Sport Szakállamtitkárság támogatásával, a Magyar Labdarúgó Szövetség szakmai támogatásával, Budapest Főváros és a megyei sportreferensek, valamint az iskolai testnevelő szaktanárok és további civil szervezetek együttműködésével 2016. május 22-re egy labdarúgó családi fesztivált és szurkolói találkozót szervez “Nem vagyunk mi kispályások!” címmel Újbudán, a Kelen SC pályáján, 1116 Bp. Hunyadi Mátyás út 56.
A fesztiválon bárki részt vehet, de a rendezvényre külön meghívást kap az ország 24 legjobb iskolai/óvodai szurkolótábora, amelyek egy-egy EB-n résztvevő nemzeti válogatott mezébe bújva mérkőzhetnek meg egymással. A 24 „nem kispályás” csapat az alábbi pályázati kiírásban szerezhet jogot a foci-majálison való indulásra:

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Nem vagyunk mi kispályások!

2016. május 22.

A labdarúgó nemzeti válogatott játékosai már most a franciaországi Európa-bajnokságra készülnek. Jönnek sorban a barátságos meccsek, kezdődnek a fontos edzőtáborok. A sikeres szerepléshez szükségük van még valamire: mindannyiunk támogatására. Mutassuk meg, hogy mögöttük állunk, hogy drukkolunk Nekik – széles e hazában! Szurkoljunk Értük együtt, járjunk bárhol iskolába/óvodába Magyarországon vagy akár a határokon túl! Dzsudzsák Balázs, Király Gábor és a többiek számítanak Rátok! Legyetek Ti a leghangosabb, legeredetibb, leglelkesebb szurkolóik!

Keressük az országban azokat az iskolai/óvodai szurkolócsapatokat, amelyek a legeredetibb formáját választják a buzdításnak. Mutassátok meg, hogy Ti hogyan szurkolnátok, ha ott lehetnétek Franciaországban a magyar csapat valamelyik EB-meccsén vagy akár a döntőn, amelyet a magyar válogatott játszik! Pályázzatok saját koreográfiával, testfestéssel, rigmusokkal, indulóval, bármivel, amely a magyar játékosoknak segít a sikeres szereplésben!
A következő ötleteket adjuk Nektek a pályázatotok elkészítéséhez:

I. kategória: 11-18 éves korosztály (általános iskola felső tagozatosai és középiskolások)

1. Állítsatok össze egy 11 fős csapatot, és készítsetek magatoknak szurkolói mezt! Legyen minél vidámabb, eredetibb, legyenek rajta nemzeti színű elemek! Ne felejtkezzetek el kedvenc testnevelő tanárotokról sem, legjobb, ha Őt is felkéritek, hogy legyen tagja vagy akár kapitánya a csapatnak, segítsen Nektek a közös szurkolásban! Legyetek Ti az igazi „kemény mag”!

2. Válasszatok magatoknak egy nevet, amely a legjobban jellemzi a társaságot, amely utal arra, hogy melyik településről vagytok, de amelybe akár belefér a szurkolás, a foci is valahogyan!

3. Találjatok ki egy vidám szurkolói koreográfiát, írjatok szurkolói rigmusokat, verset, dalt, amellyel mérkőzés közben támogatjátok kedvenc csapatotokat!

4. Készítsetek fotókat az előkészületről, az első ötlettől a megvalósításon át a kész produkcióig!

5. Ha tudtok, készítsetek okostelefonnal az egész csapatmunkáról egy rövidfilmet, legyen rajta minden, ami a válogatott focistákat igazán jó kedvre derítheti! Ne felejtkezzetek meg arról, hogy a focistáink kíváncsiak arról, hol éltek, ezért áruljatok el valamit magatokról, a településetekről, az iskolátokról is!

6. Válasszatok ki néhányat kedvenc válogatott játékosaitok közül, üzenjetek nekik személyesen a videón keresztül, buzdítsátok Őket onnan a saját iskolátok tantermei, tornaterme vagy focipályája közeléből!
PÁLYÁZÓK, FIGYELEM!
1. Ne aggódjatok! A 11-12, a 13-15 és a 16-18 éveseket külön fogjuk értékelni! A korkülönbségtől és attól, hogy ki mekkorára nőtt, nem kell félnetek!

2. Bátran kérjetek meg felnőtteket, különösen a testnevelő tanárotokat, az osztályfőnökötöket, hogy vegyen részt a munkátokban!

3. Válasszatok szabadon a felsorolt ötletek közül, nem kell mindet megvalósítanotok, csak amihez kedvetek van! Persze, ha bírjátok, találjatok ki minél több eredeti ötletet és fotózzatok, filmezzetek sokat, ha tudtok, mert az erősíti a pályázatotokat, és mi is jobban fogunk szórakozni az értékelés során! Új ötleteket is kitalálhattok!
II. kategória: 6-10 éves korosztály (az általános iskolák 1-4. osztályai)

1. Alkossatok csapatot, amelyben csupa játszani szerető társaitokkal közösen dolgoztok!

2. Vonjatok be a közös munkába egy nevelőt vagy akár az osztályfőnököt, aki nagy segítségetekre lehet a pályázat elkészítésében!

3. Válasszatok magatoknak egy nevet, amely jellemző Rátok, óvodátokra, iskolátokra, a helyre, ahol laktok!

4. Készítsetek bármilyen technikával egy olyan közös alkotást, amelyen megmutatjátok, hogy hogyan szurkolnátok a magyar labdarúgóknak, ha Ti is ott lehetnétek a stadionban! Lehet a pályamű rajz, gyurma, bármilyen hajtogatott-ragasztott technika, de ha elég belevalók vagytok, készíthettek focimezt, szurkolói jelmezt, arcfestést is!

5. Írjatok hozzá egy pársoros versikét, szurkolói rigmust is, kérhettek segítséget a tanároktól vagy a lelkes szülőktől is!

6. Ha van közöttetek olyan csapattag, aki szeret fotózni vagy már most okostelefont használ, készítsetek képeket vagy egy rövid filmecskét a közös munkáról és a végeredményről!

PÁLYÁZÓK, FIGYELEM!
1. Ne aggódjatok! A 6-8 és a 9-10 éveseket külön fogjuk értékelni! A korkülönbségtől és attól, hogy ki mekkorára nőtt, nem kell félnetek!

2. Bátran kérjetek meg felnőtteket, különösen a testnevelő tanárotokat, az osztályfőnökötöket, hogy vegyen részt a munkátokban!

3. Válasszatok szabadon a felsorolt ötletek közül, nem kell mindet megvalósítanotok, csak amihez kedvetek van! Persze, ha bírjátok, találjatok ki minél több eredeti ötletet és fotózzatok, filmezzetek sokat, ha tudtok, mert az erősíti a pályázatotokat, és mi is jobban fogunk szórakozni az értékelés során! Új ötleteket is kitalálhattok!
III. kategória: 4-6 évesek (mindenki, aki még óvodába jár!)
Ne felejtsétek el, hogy a válogatott focisták látni fogják a pályázataitokat, tehát olyan munkákat várunk, amelyeket, ha megnéznek, garantálnak jókedvük lesz, és még nagyobb lelkesedéssel dolgoznak a sikeres EB-szereplésért!
Beküldendő: A közös munka leírása, a róla készített fotók és/vagy filmfelvétel, a csapat nevének, a csapat tagjainak leírása, továbbá egy pár mondat arról, hogy miért indultatok a pályázaton, melyik iskolában tanultok, mit érdemes tudni arról a helyről, ahol éltek, milyen fociélet van arrafelé.
FIGYELEM: Nálunk minden pályázat és minden pályázó csapat, minden csapatban résztvevő gyerek nyerni fog! Megéri tehát indulni!
A pályázat beérkezési határideje: 2016. május 5. !!!
A pályázatokat népszerű sportolókból, labdarúgókból, és más focit szerető sztárokból is álló zsűri értékeli, külön figyelmet szentelve az ötletességnek, az eredetiségnek, a saját településetek bemutatásának.
Az összes pályázatot díjazzuk és a program Facebook-oldalán, Youtube-csatornáján nyilvánosságra hozzuk! A résztvevő diákok és felkészítő testnevelő tanáraik értékes és hasznos sportszereket, dedikált mezeket, labdákat kapnak. A legjobb, legeredetibb 24 pályázó meghívást kap az Újbudai Sportfesztiválra, ahol minden csapat egy-egy EB-re kijutott nemzet válogatott mezében játszik majd barátságos mérkőzéseket egymással.
A fesztiválon rendezzük meg az első országos ovifoci találkozót is, továbbá a kiérkező települési szurkolókat, iskolatársakat és családokat számos egészséges sportprogram, szabadidős elfoglaltság, kulturális és gasztronómiai attrakció várja.
A helyszínen találkozhatsz a magyar válogatott mai és régi sztárjaival, közös fotót készíthetsz velük, dedikáltathatod mezedet vagy labdádat, kapura rúghatsz a kapuslegendának. A rendezvényen felmérheted fittségi állapotodat, meghallgathatod a pályázatra beérkezett szurkolói dalokat, rigmusokat, megismerheted a legszellemesebb szurkolói koreográfiákat, öltözeteket, arcfestéseket.
Várjuk jelentkezéseteket, legyetek Ti az igazi “kemény mag”, mutassátok meg, hogy nem vagytok “kispályások”, szurkoljunk együtt a magyar nemzeti válogatottnak, és élvezzük együtt a focis-sportos majálist a fővárosban, Újbudán!

A pályázatokat a következő e-mail címre várjuk:
nemkispalyas@gmail.com

KEDVES TESTNEVELŐK!
Legyenek Önök is a jókedvű csapatmunka részesei! Bíztassák a gyerekeket közös játékra, szurkolásra, pályázásra!
A legeredetibb pályázatokban résztvevő pedagógusokat külön díjazzuk!
Bővebb információt találtok itt: https://www.facebook.com/Nemkispalya/
Ezen az oldalon kérdezhettek is tőlünk, ha már elkezdtétek a munkát, ide bármikor küldhettek fotókat vagy videókat arról, hogy épp hol tartotok. Várjuk jelentkezéseteket! Szurkolunk Nektek!
Király Nóra, Újbuda alpolgármestere és Csányi Sándor az MLSZ elnöke is arra buzdít mindenkit, hogy vegyen részt a pályázaton!

Szurkoljunk együtt a magyar nemzeti válogatottnak! Hajrá, magyarok!

Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!
Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!