Hírek

Tanévzárók Gazdagréten is

Két gazdagréti – a Gazdagrét-Törökugrató, és a Csíkihegyek Általános Iskola tanévzáró ünnepélyén is jelen volt Király Nóra Újbuda alpolgármestere, gazdagréti önkormányzati képviselő, aki köszöntőjében gratulált a gyerekek szorgalmához, kitartásához, a tanárok türelméhez és a szülők teljesítményéhez, „háttérmunkájához” is, amellyel abban segítettek, hogy a gyerekeknek csak a tanulásra kelljen koncentrálniuk.

Ötgyermekes édesanyaként tapasztalatból tudja, hogy ez nem könnyű feladat a szülőknek, a gyerekeknek, különösen az elsősöknek pedig kifejezetten megterhelő a korábban megszokott, kötetlen ovis évek után.

Az elsősök teljesítményét – mint minden évben – idén is egy-egy fagyikuponnal jutalmazta. Ennek kiosztásába a Csíkihegyek Általános Iskolában Kerékgyártó Gábor önkormányzati képviselő úr is bekapcsolódott.
Alpolgármester asszony elmondta még, hogy azért tartja fontosnak az elsősök megajándékozását, mert így szeretne lendületet, bíztatást adni a későbbiekhez. A szeptemberi bizonyításig pedig mindenkinek – beleértve a felnőtteket is – kellemes pihenést és feltöltődést kívánt.

Hírek

Az általam alapított Fiatal Családosok Klubja idén is...

Büszke vagyok, hogy Újbuda Önkormányzata második...

Idén is csodálatos élmény volt együtt ünnepelni az...

Ezer család énekel - zenés anyák napja a Ringatóval...

Mindig nagy öröm, ha tehetek valamit a körzetemben...

A FICSAK, az Összefogás XI. Sportegyesület és a...

Az új korszerű épületben jelenleg 11 védőnői...

Nemzetközi nőnap alkalmából idén is megrendezésre...

Sajtótájékoztatót tartottunk, ahol büszkén mutattuk...

A Fiatal Családosok Klubjának alapítójaként vettem...

A mai napon őszinte örömmel fogadtam, hogy Orbán...

Az általam alapított Fiatal Családosok Klubja és a...