Hírek

Tanévzárók Gazdagréten is

Két gazdagréti – a Gazdagrét-Törökugrató, és a Csíkihegyek Általános Iskola tanévzáró ünnepélyén is jelen volt Király Nóra Újbuda alpolgármestere, gazdagréti önkormányzati képviselő, aki köszöntőjében gratulált a gyerekek szorgalmához, kitartásához, a tanárok türelméhez és a szülők teljesítményéhez, „háttérmunkájához” is, amellyel abban segítettek, hogy a gyerekeknek csak a tanulásra kelljen koncentrálniuk.

Ötgyermekes édesanyaként tapasztalatból tudja, hogy ez nem könnyű feladat a szülőknek, a gyerekeknek, különösen az elsősöknek pedig kifejezetten megterhelő a korábban megszokott, kötetlen ovis évek után.

Az elsősök teljesítményét – mint minden évben – idén is egy-egy fagyikuponnal jutalmazta. Ennek kiosztásába a Csíkihegyek Általános Iskolában Kerékgyártó Gábor önkormányzati képviselő úr is bekapcsolódott.
Alpolgármester asszony elmondta még, hogy azért tartja fontosnak az elsősök megajándékozását, mert így szeretne lendületet, bíztatást adni a későbbiekhez. A szeptemberi bizonyításig pedig mindenkinek – beleértve a felnőtteket is – kellemes pihenést és feltöltődést kívánt.

Hírek

December 14-én, pénteken részt vettem a Kopp Mária...

Idén is csodás élmény volt a jótékonysági adventi...

Szombaton kerül megrendezésre az általam alapított...

Mézeskalács sütéssel egybekötött...

Budapest a szülővárosom. Mindig itt éltem, mikor...

Idén is megrendezi jótékonysági adventi vásárát az...

A Fiatal Családosok Klubjának alapítójaként minden...

Budapesten nagyszámú siket közösség él, nyelvi...

Lezárult az általam alapított FICSAK és a KidsOasis...

Az idén sem feledkeztünk meg az idősek világnapjáról....

Ismét közeleg a Családszervezetek Adventi...