Folytatódik a “Nem vagyunk mi kispályások” szurkolói pályázat. Miután a magyar válogatott a várakozásokat messze felülmúlta az Európa Bajnokságon való szereplésével, és az ország egy emberként drukkolt a sikereikért, meghirdetjük a legjobb szurkolói fotó pályázatunkat. Olyan fényképeket várunk az alábbi e-mail címre, amely bemutatja, hogy “Te hogyan szurkoltál?” A legjobb fényképet eljuttatjuk a válogatott tagjainak, és a beküldők között kisorsolunk egy 4 fős wellness hétvégét.

Tavasszal arra kértük a gyerekeket, hogy mutassák meg rajzban, videóban, versben hogyan szurkolnak majd a magyar válogatottnak. (a beérkező pályámunkák itt megtekinthetőek: www.kiralynora.hu/focieb2016)

Most pedig arra kérünk mindenkit, hogy mutassa meg, hol, hogyan és kivel szurkolt az elmúlt, felejthetetlen két hétben ennek a fantasztikus csapatnak!

Otthon a TV előtt a családoddal? Valamelyik kocsmában a haverokkal?  Az utcán a tömegben? A helyszínen Franciaországban? A Duna közepén egy lerobbant kishajóban?

Várjuk a magyar szurkolók legbeszédesebb fényképeit!

Mutassuk meg együtt, hogyan szurkoltunk!

A fényképeket 600×400 méretben,jpg formátumban és egy rövid bemutatkozó kísérő szöveggel várjuk a nemkispalyas@gmail.com címre. Fontos, hogy a pályázat csak akkor érvényes, ha a képhez a bemutatkozó levél is csatolva van.

Beküldési határidő: 2016. július 4. hétfő 23.00 óra

Fődíj: 3 napos wellness üdülés 4 fő részére

További díjak: belépőjegyek a Magyarország – Svájc VB selejtezőre, mezek, labdák, vacsorautalványok és még sok minden más!

További információ: www.kiralynora.hunemkispalyas@gmail.com, 06308172305

Kövessetek minket a Facebookon: https://www.facebook.com/kiralynoraalpm/

https://www.facebook.com/Nemkispalya/

A pályázatokat Facebook oldalunkon közzétesszük és a közönség fog dönteni a nyertesekről!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG! KÖSZÖNJÜK MAGYAR VÁLOGATOTT!

Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!
Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!