Hírek

Újbuda Babák közös szülinapi zsúrja

Idén is összegyűltek a november 11-én, a Kerület Napján született újbudai gyerekek és szüleik a Tranzit Kávézóban, hogy együtt ünnepeljék közös szülinapjukat.

Az önkormányzat több mint tíz éve fogadja örökbe jelképesen ezeket a gyerekeket, miközben szüleiket 111 ezer forintos születési támogatással segíti.

A gyerekeket és szüleiket Király Nóra alpolgármester köszöntötte. Az ötgyermekes édesanya szerint életet adni a legcsodálatosabb dolog a világon, hiszen az egy tiszta lappal induló lehetőség az édesanya és a gyermek számára egyaránt.

„Ezek a napok tehát édesanyátok számára is ünnepnapok, azonban ajándékot most csak nektek hoztam” – mondta az újbudai csomagok  átadásakor a csillogó szemű apróságoknak az alpolgármester.

Kifejtette, büszke arra, hogy Újbuda egyre vonzóbb a kisgyermekes családok számára, hiszen városszerte épülnek-szépülnek a játszóterek, bölcsődék, óvodák és említette, hogy a közeljövőben kialakításra kerül a Fehérvári úti Budai Gyermekegészség Centrum is.

Alpolgármesterként és önkormányzati képviselőként programok szervezésével, közösségépítéssel, gyűjtőakciók szervezésével támogatja a kisgyermekeket és a családokat egyaránt.

A zsúr további részében játékmester foglalkozott az ajándékot bontogató, érdeklődő ünnepeltekkel, majd az előadás végén közösen fújták el a szülinapi torta 11 gyertyáját.

Hírek

Nagyon büszke vagyok rá, hogy csapatommal, immár...

Tizenhárom éve dolgozom Újbudáért, és október...

Az idei ősz sem múlhatott el futóverseny nélkül....

Az idei évben Mindvégig érték címmel rendeztük meg...

A SZÍV világnapja alkalmából, melyet minden évben...

Idén is megrendezésre került Újbudán az EgészségPART...

Tegnap sajtótájékoztatót tartottunk, ahol elmondtuk,...

Az általam alapított Fiatal Családosok Klubja idén is...

Büszke vagyok, hogy Újbuda Önkormányzata második...

Idén is csodálatos élmény volt együtt ünnepelni az...

Ezer család énekel - zenés anyák napja a Ringatóval...

Mindig nagy öröm, ha tehetek valamit a körzetemben...