Franciaországban élőben szurkolhatta végig az Izland-Magyarország meccset az Összefogás XI. Sportegyesület és Király Nóra újbudai alpolgármester közös szervezésű, a „Nem vagyunk mi kispályások” EB szurkolói pályázat nyertes csapatának edzője és kísérője.

Az óriási sikerű országos megmozdulás eredményeként 77 iskola és óvoda küldött be vidám, kreatív, dinamikus vagy épp megható pályaműveket, amelyeket már többször bemutattunk, azonban összességében ITT tekinthetők meg>>>>
Mint bizonyára sokak előtt ismeretes, a beérkezett pályaművek közül a zsűri kiválasztott 27-et. Ezek készítői, illetve a kísérők részt vehettek a május 22-én, a XI. kerületi Kamaraerdei Ifjúsági Parkban rendezett Újbudai Focimajálison.
A több, mint ezerkétszáz fős rendezvényen a gyerekek barátságos meccseket játszhattak egymással, valamint ugrálóvár, kapura rúgó versenyek, erőnléti felmérések, ügyességi játékok vártak minden résztvevőt és külsős érdeklődőt.

Az értékes és sportos nyeremények, ajándékok mellett, a Neckermann Utazási Iroda fődíjaként kisorsolásra került egy kétszemélyes, egyhetes franciaországi út az EB faluba, belépőjeggyel az Izland-Magyarország meccsre.

A boldog nyertes, Pásztor Gyula, a Kiskőrösi Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola edzője, 2016. június 16-án, csütörtökön 20.00 órakor indult útnak az 56-osok teréről akit az Újbudai Grosics Gyula Sport Általános Iskola diákjai és Király Nóra, búcsúztatott el,

aki ezúton is köszöni a résztvevők aktivitását, akikre a későbbiekben szervezett rendezvényeken is számít.


Pásztor Gyula, biztosan magával vitte a szerencséjét is, amely a játékosoknak az 1-1-es végeredményt jelentette.

Az eseményről készült tudósítást ITT tekinthetik meg>>>>

Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!
Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!