Különleges Szépség és Stílus Estekkel készül a Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete (FICSAK) április elején, a Láthatatlan Munka Világnapja alkalmából. Az események életre hívója, Király Nóra, a FICSAK alapítója elmondta:

Az egyesület azokat a „láthatatlan munkásokat” szeretné szórakoztatni, akik az otthoni teendőket nagy szorgalommal, kitartással és fáradhatatlan energiával végzik, és nem kapnak érte fizetést.

Szépségápolással és egészséggel foglalkozó szakemberek várják az érdeklődőket az ingyenes, de a FICSAK Facebook-oldalán található regisztrációhoz kötött eseményekre, amelyeket divatbemutatók és különböző egyedi programok is színesítenek majd.

Április 3-án 16–20 óráig a B32 Galéria és Kultúrtér falain belül szórakozhatnak a hölgyek, míg 4-én a XVI. kerületi Erzsébet-ligeti Színházban és a csepeli Királyerdei Művelődési Házban folynak párhuzamosan a kiváló programok.

Ötgyermekes édesanyaként tisztában vagyok vele, hogy nem egyszerű a család mellett a karrier építése és az otthoni kötelező házimunka elvégzése. Ezért terveztük úgy, hogy ezen a napon az anyukák végre magukkal törődhessenek, kikapcsolódhassanak.

Kiváló együttműködő partnerekre találtunk több önkormányzati képviselő személyében, akinek ezúton is köszönjük lelkes munkát. Reméljük, minden édesanya feltöltődve, kisimulva tér majd haza, hogy újult erővel térhessen haza a családjához.

A FICSAK célja a családos lét szépségeinek folyamatos hangsúlyozása mellett a nők családon belüli erőfeszítéseinek társadalmi elismertetése. Hitvallásunk, hogy az egymás melletti elköteleződés valódi érték, a gyerek pedig maga a csoda. Természetesen nagyon fontos, hogy elvégezzük az otthoni teendőket, ám sokkal lényegesebb, hogy játsszunk a gyermekeinkkel, beszélgessünk velük, együtt tanuljunk, és színesebbnél színesebb programokat találjunk ki. Felnőttként ugyanis a szép élményekre emlékeznek majd, nem pedig a csillogó lakásra. A gyerekekkel töltött minőségi időn kívül saját magunkra is muszáj minőségi időt szánni, hiszen ha az anya boldog, a család is boldog – tette hozzá Király Nóra, alapító.

 

Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!
Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!