Hírek

Ásó, kapa, nagy kaland!

Ezzel a címmel rendezett beszélgetős estet a Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) 2017. február 14-én, Valentin napon Újbudán.

Az est vendégei olyan huszonéves házaspárok voltak, akik a karrierjük mellett a magánéletük építését is fontosnak tartják, és úgy gondolják, hogy a házasság egy életre szóló hatalmas kaland, amibe érdemes minél előbb belevágni!

A beszélgetésen jelen volt a szintén nagyon fiatal, sikeres és elkötelezetten házasságpárti dr. Illés Boglárka, ifjúságpolitikáért felelős helyettes államtitkár és Király Nóra, a FICSAK alapítója, Újbuda alpolgármestere.

A résztvevők egyöntetű véleménye szerint a házasság nem valaminek a végét, hanem egy új élet kezdetét jelenti, amelyben a felek szövetségre lépnek és támogatják egymást.

Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubjának alapítója elmondta, hogy tíz éve kötött házasságából öt gyermek született. Bár a hétköznapi gondok megoldása, a gyerek külön órákra, de akár iskolába, óvodába szállítása nem egyszerű, azonban ez a férjével kötött házasságukat csak erősíti, színesíti, életüket pedig boldogabbá, gazdagabbá teszi.

Azt tanácsolja a fiataloknak, hogy bátran merjenek belevágni a házasságba, hiszen minél korábban lép frigyre egy pár, annál nagyobb esélye van annak, hogy több gyermekük születhessen.

 

A Fiatal Családosok Klubja számos ötlettel, rendezvénnyel, javaslattal támogatja a fiatal családosokat.

Hírek

Idén is megrendezzük a családszervezetek adventi...

Nagyon büszke vagyok rá, hogy csapatommal, immár...

Tizenhárom éve dolgozom Újbudáért, és október...

Az idei ősz sem múlhatott el futóverseny nélkül....

Az idei évben Mindvégig érték címmel rendeztük meg...

A SZÍV világnapja alkalmából, melyet minden évben...

Idén is megrendezésre került Újbudán az EgészségPART...

Tegnap sajtótájékoztatót tartottunk, ahol elmondtuk,...

Az általam alapított Fiatal Családosok Klubja idén is...

Büszke vagyok, hogy Újbuda Önkormányzata második...

Idén is csodálatos élmény volt együtt ünnepelni az...

Ezer család énekel - zenés anyák napja a Ringatóval...