Hírek

Fagyi a bizonyítvány mellé

Király Nóra, Újbuda alpolgármestere önkormányzati képviselőként korábban minden évben megajándékozta a gazdagréti iskolákba járó elsősöket, életük első bizonyítványának megszerzése örömére egy fagyikuponnal. Az idén viszont házhoz jött a fagyi, ráadásul nemcsak az elsősök kaptak.

Június 16-án a Csíkihegyek ,  másnap pedig a Törökugrató Általános Iskola főbejárata előtt várakozott a meglepetés.

„Szerencsére az idén lehetőség nyílt arra is, hogy ne csak egy kupont, hanem egy hangulatos kis fagyiskocsiból adagolt, valódi fagyit is kaphassanak a gyerekek, mindjárt a tanévzáró ünnepség után. Az osztásból nagy örömmel vettem ki a részem, amiben Kerékgyártó Gábor önkormányzati képviselőtársam is segített.

A bizonyítványokat az általam alapított Fiatal Családosok Klubjának kabalaállata, a Ficsak Fecske ellenőrizte, aki mindig nagy kedvenc a rendezvényeinken” – mondta el az alpolgármester.

A Fecske bácsi az apróságoknak „csicsergett” néhány elismerő, bíztató szót, majd örömmel fotózkodott velük és szórólapot osztogatott nekik. A gyerekek nyelvén íródott, de felnőttek számára is hasznos, rejtvényekkel is színesített kiadvány azokra a veszélyekre és tudnivalókra hívja fel a figyelmet, amelyekkel a nyár folyamán találkozhatnak a nebulók.

A fagyiskocsi előtt sorban álló, hosszú szabadságukra készülő, boldog apróságok mellett Király  Nóra hozzátette: „Ötgyermekes édesanya tapasztalatával is mondhatom, hogy ezek az évzárók évekig emlékezetesek maradnak a gyerekeknek.”

 

Vidám, élményekkel teli nyarat minden vakációzó iskolának!

Hírek

Idén is megrendezzük a családszervezetek adventi...

Nagyon büszke vagyok rá, hogy csapatommal, immár...

Tizenhárom éve dolgozom Újbudáért, és október...

Az idei ősz sem múlhatott el futóverseny nélkül....

Az idei évben Mindvégig érték címmel rendeztük meg...

A SZÍV világnapja alkalmából, melyet minden évben...

Idén is megrendezésre került Újbudán az EgészségPART...

Tegnap sajtótájékoztatót tartottunk, ahol elmondtuk,...

Az általam alapított Fiatal Családosok Klubja idén is...

Büszke vagyok, hogy Újbuda Önkormányzata második...

Idén is csodálatos élmény volt együtt ünnepelni az...

Ezer család énekel - zenés anyák napja a Ringatóval...