Hírek

Isten éltessen minden édesanyát! Tekintse meg videónkat :)

Bátor, vagány, elkötelezett. Formabontó videóval készül a FICSAK Anyák napjára! Élve a véleménynyilvánítás szabadságával, a Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) Anyák napja alkalmából egy 2 perces videóval szeretné világgá kürtölni, hogy anyának lenni, családban élni jó!

Miközben nem célunk elítélni másokat, akik tőlünk eltérően gondolkodnak a témáról, kisfilmünkkel szeretnénk alternatívát mutatni a fiataloknak a manapság egyre nagyobb nyilvánosságot kapó, önként vállalt gyermektelenséget favorizáló elképzelések mellett. A végső döntés végül természetesen mindenkinek a maga ügye, amit mi tiszteletben is tartunk.

Nem akarunk győzködni, nem célunk rábeszélni senkit az anyaságra, csupán fontosnak tartjuk ilyen formán is kifejezni azokat az értékeket, melyekben hiszünk, melyek mentén működik az egyesületünk.

A kisfilm két nő egy napját mutatja be nagyvonalakban. Az egyiknek már vannak gyermekei, a másik egyelőre csak kacérkodik a gyermekvállalás gondolatával. Egyikük élete sem jobb, vagy rosszabb, egyszerűen csak más. A videóval azt szeretnénk kifejezni, hogy egy szép és teljesen jól működő párkapcsolat hogy lesz még szebb azáltal, ha gyerek érkezik a családba.  

A FICSAK Anyák napi videója:

Bátor, mert úgy vágtunk bele a forgatásba, hogy tudtuk, nem könnyű a mai világban párt találni a családalapításhoz.

Vagány, mert igyekszik ízelítőt adni az anyaság XXI. századi jellemzőiből is (lsd. távmunka, újfajta családi munkamegosztás, sportolás a gyerekekkel), miközben

Elkötelezett a hagyományos családi értékek iránt.

Hírek

December 14-én, pénteken részt vettem a Kopp Mária...

Idén is csodás élmény volt a jótékonysági adventi...

Szombaton kerül megrendezésre az általam alapított...

Mézeskalács sütéssel egybekötött...

Budapest a szülővárosom. Mindig itt éltem, mikor...

Idén is megrendezi jótékonysági adventi vásárát az...

A Fiatal Családosok Klubjának alapítójaként minden...

Budapesten nagyszámú siket közösség él, nyelvi...

Lezárult az általam alapított FICSAK és a KidsOasis...

Az idén sem feledkeztünk meg az idősek világnapjáról....

Ismét közeleg a Családszervezetek Adventi...