Hírek

Készülnek a portékák a Családszervezetek II. Jótékonysági Adventi Vásárára

Nagyon várjuk – a több, mint ötven családszervezet, cég, közéleti szereplő, civil egyesület képviselőjével együtt a 2017. december 3-i, Millenáris D épületében tartandó eseményt. Ezzel kapcsolatban kézműveskedéssel egybekötött sajtótájékoztatót tartottunk. A többi portéka mellett ezeket is megvásárolhatják a vásárra látogatók!

Színes programok

A sajtótájékoztatón is elmondtam, hogy a látogatókat számos kísérőrendezvény, például bőröndmesék, kézműves bemutatók, babakiállítás, gyerekjóga várja. A színpadon fellép mások mellett Vastag Csaba, Tabáni István és az Iszkiri zenekar; a rendezvény háziasszonya Horváth Lili színművész lesz.

Együtt a koraszülöttekért

Hangsúlyoztam, hogy az általam alapított Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) és az Emberi Erőforrások Minisztériumával közösen szervezett vásár bevételét a koraszülött babák és családjaik támogatására fordítjuk a Melletted a helyem Egyesületen keresztül.

Rónaszékiné Keresztes Monika, a Fidesz Nőtagozatának vezetője hangsúlyozta, hogy a néha egy kilósnál is parányibb koraszülöttek figyelmeztetnek bennünket: mennyire törékeny az élet.

A neonatológiai központok elképesztő nagyságú munkát végeznek, ehhez viszont szükséges, hogy rendelkezésükre álljanak a megfelelő eszközök – emlékeztetett. Az adventi vásáron ezért saját standdal lesz jelen a Fidesz Nőtagozata is – árulta el Rónaszékiné Keresztes Monika. Regős Judit pedig arról számolt be, hogy az általa vezetett Szülők Háza gyereksarokkal várja a kis látogatókat.

Már a karácsonyi meghittség hangulatát idézte az együttműködő szervezetekkel és önkéntesekkel közös kézműveskedés. A kedves kis karácsonyi asztaldíszek készítése közben jó volt közösen továbbgondolni a vásár részleteit. Az felmerülő ötletekkel még jobbá és teljesebbé tehetjük majd a rendezvényt, amit már mindannyian nagyon várunk!

Balog Zoltán miniszter urat is várjuk

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a rendezvény fővédnökségét az idén is elvállalta Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége, aki saját maga is készít és árul majd adventi koszorúkat. A jótékonysági vásár megnyitására felkértük Balog Zoltánt, az emberi erőforrások miniszterét és nagyon örülnénk, ha díszvendégként köszönthetnénk Novák Katalin családügyi államtitkárt is.

Távolról is támogatható ez a nemes cél

Most is szeretném hangsúlyozni, hogy akik nem tudnak részt venni az adventi rendezvényen, de szívesen hozzájárulnának a koraszülött babák és családjaik támogatásához, a 10918001-00000084-18080009 számú számlaszámra befizetett adománnyal megtehetik.

Remélem, minél többen leszünk és szépen gyarapszik majd a bevétel, hiszen a koraszülött babáknak is jár annyi esély a „nagy útra”, mint időben érkezett társaiknak!

A részletekért kérem, látogassanak el a www.jotekonysagivasar.hu honlapra!

Találkozzunk december 3-án 10-18 óráig a Millenáris D épületében!

Hírek

Nagyon büszke vagyok rá, hogy csapatommal, immár...

Tizenhárom éve dolgozom Újbudáért, és október...

Az idei ősz sem múlhatott el futóverseny nélkül....

Az idei évben Mindvégig érték címmel rendeztük meg...

A SZÍV világnapja alkalmából, melyet minden évben...

Idén is megrendezésre került Újbudán az EgészségPART...

Tegnap sajtótájékoztatót tartottunk, ahol elmondtuk,...

Az általam alapított Fiatal Családosok Klubja idén is...

Büszke vagyok, hogy Újbuda Önkormányzata második...

Idén is csodálatos élmény volt együtt ünnepelni az...

Ezer család énekel - zenés anyák napja a Ringatóval...

Mindig nagy öröm, ha tehetek valamit a körzetemben...