Hírek

KIS DOBOZOK NAGY SZERETETTEL

Vitályos Eszter, európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkár, Rónaszékiné Keresztes Mónika, a Fidesz budapesti alelnöke és Király Nóra Újbuda alpolgármestere felkeresték a Deák téren felállított Cipősdoboz Várat, és elhelyezték a hátrányos helyzetű gyerekeknek szánt karácsonyi ajándékaikat.

Vitályos Eszter hangsúlyozta, a segítség nem a pénzről és az anyagi lehetőségekről szól. Az uniós fejlesztésekért felelős államtitkár arra biztat mindenkit, hogy nézzen körül otthon, van-e olyan gyerekjáték, vagy kis ruha, melyet már nem használnak. “Egy ilyen cipősdobozba végtelen szeretet belefér” – tette hozzá.

Király Nóra elmondta, a jótékonykodás kiemelten fontos karácsony idején. Sok olyan embertársunk van, akiknél nem kerül ajándék a fa alá, és sok gyerek tölti kórházban az ünnepeket, ezért szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a szegény sorsú, vagy beteg gyerekeknek jobb karácsonya legyen – fűzte hozzá, majd arra biztatott mindenkit, hogy gondoljanak a rászorulókra, nézzenek körbe a környezetükben, hogy van-e olyan személy, család, mely segítségre szorul, és jól esne nekik egy apró ajándék. “Bízunk benne, hogy minél több gyermeknek, családnak tudunk örömet okozni karácsonykor!” – fogalmazott.

Rónaszékiné Keresztes Mónika, a Fidesz budapesti alelnöke elmondta, nem lehet tudni, hogy melyik gyerekhez kerül az ajándék, de biztos abban, hogy ha kibontja, nagyon fog örülni neki és arra kért mindenkit, hogy figyeljen a közvetlen környezetében élő, nehéz sorsú társaikra és karácsonyi figyelmességként tegyék szebbé egy-egy család ünnepét.

Végezetül Király Nóra megköszönte az akció szervezőinek és önkénteseinek az aktivitást és mindenkinek kellemes ünnepeket kívánt. „Ötgyermekes édesanyaként különösen nagy ünnep számomra a karácsony, hiszen mi, felnőttek is átéljük a gyerekeink izgalommal teli várakozását és örömét”- tette hozzá Újubuda alpolgármestere.

Az eseményről készült összeállítás itt tekinthető meg:

Hírek

Negyedik alkalommal szerveztük meg a hazai...

Ma délelőtt sajtótájékoztatót tartottunk a...

Idén is megrendezzük a családszervezetek adventi...

Nagyon büszke vagyok rá, hogy csapatommal, immár...

Tizenhárom éve dolgozom Újbudáért, és október...

Az idei ősz sem múlhatott el futóverseny nélkül....

Az idei évben Mindvégig érték címmel rendeztük meg...

A SZÍV világnapja alkalmából, melyet minden évben...

Idén is megrendezésre került Újbudán az EgészségPART...

Tegnap sajtótájékoztatót tartottunk, ahol elmondtuk,...

Az általam alapított Fiatal Családosok Klubja idén is...

Büszke vagyok, hogy Újbuda Önkormányzata második...