Hírek

Konkoly Ági és Tordai István a FICSAK-kal ünnepelte a gyereknapot a BelFeszten

Igazi családi hangulatban telt a FICSAK gyermeknapja a Belvárosi Fesztiválon. Király Nóra, Konkoly Ági és Tordai István meghitt hangulatban beszélt a család fontosságáról.

Konkoly Ági és Tordai István a FICSAK-kal ünnepelte a gyereknapot a BelFeszten

A Fiatal Családosok Klubja 2017. május 28-án várta az érdeklődőket a 11. Belvárosi Fesztiválra, Magyarország talán legnagyobb ingyenes zenei fesztiváljára az V. kerületben. A rendezvényen minden a fiatalokról és a családokról szólt, vasárnap délelőtt teljes egészében ez utóbbiaké volt a terep. Az esemény fő együttműködő partnereként megjelenő Fiatal Családosok Klubja ismert szülőkkel: Király Nórával, a FICSAK alapítójával, Konkoly Ágnessel, szépségkirálynővel és Tordai Istvánnal, a SportVerda műsorvezetőjével beszélgetett a családi értékek fontosságáról, miközben arra keresték a választ, vajon a családok hétköznapi élete mellett hogyan csempészhető be a szórakozás is a mindennapokba. Mindannyian egybehangzóan mondták, hogy a gyerek mindennél fontosabb. Király Nóra elmesélte, ugyan nem könnyű a nagycsaládot irányítani, de szervezéssel minden megoldható.

– Próbálok lavírozni a gyermekek, a munka és a sport között, ami nem könnyű, viszont szerencsére támogató család van mögöttem. Percre pontosan be van osztva a napom, reggel fél 7-kor kelek, kevés időm van, hogy összeszedjem őket. Reggelit készítek nekik, uzsonnát csomagolok, a ruhákat előző nap kikészítem, a táskákat összecsomagoljuk együtt. Ezután elviszem a három alsóst az iskolába, egy elsőst, egy másodikost és egy harmadikost, utána hazamegyek, és a kicsiket is elrendezem. Bemegyek a munkahelyre, ahol egész nap tárgyalok. Ha ezzel végzem, akkor összeszedem a gyerekeket. Mivel elkötelezett híve vagyok a rendszeres testmozgásnak és az egészséges életmódnak, edzésekre járatjuk őket, én pedig heti négyszer sportolok esténként, miután a gyerekek lefeküdtek aludni.

Konkoly Ágnes, szépségkirálynő is elárulta, a családot választotta a karrier helyett.

– Egy kislányt nevelünk jelenleg a férjemmel, de még hármat szeretnénk. A gyermek mellett is jut időm a sportra és magamra is, de természetesen a kislányom az első.

Tordai István mióta két kisfiú édesapja, előtérbe került számára a család.

– Nem gondoltam volna, hogy lesznek gyermekeim, gyökeresen megváltoztatta az életem. Jól kezdődik minden napom, hiszen én viszem a nagyobbikat az óvodába. Az anyjukra jobban hallgatnak mint rám, hiszen engedékeny apuka vagyok. Szeretik az autókat, rám ütöttek ezzel kapcsolatban. Apaként minden tiszteletem azoké a nőké, akik több gyermeket felkészítenek az életre.

A beszélgetések mellett a kicsik csillámtetoválással, a nagyobbak interaktív fotónyomtatással, a FICSAK fecske kabalaállatával történő barátkozásával mutattak rá: lazítás mindenkinek jár.

Hírek

Az apák napi programunkat az immár hagyományosnak...

A Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) és a Magyar Női...

A Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) „Családban a...

Sok kis – és nagy lábra is felkerült a síléc a...

Az általam alapított Fiatal Családosok Klubja és a...

Negyedik alkalommal szerveztük meg a hazai...

Ma délelőtt sajtótájékoztatót tartottunk a...

Idén is megrendezzük a családszervezetek adventi...

Nagyon büszke vagyok rá, hogy csapatommal, immár...

Tizenhárom éve dolgozom Újbudáért, és október...

Az idei ősz sem múlhatott el futóverseny nélkül....

Az idei évben Mindvégig érték címmel rendeztük meg...