Igazi családi hangulatban telt a FICSAK gyermeknapja a Belvárosi Fesztiválon. Király Nóra, Konkoly Ági és Tordai István meghitt hangulatban beszélt a család fontosságáról.

Konkoly Ági és Tordai István a FICSAK-kal ünnepelte a gyereknapot a BelFeszten

A Fiatal Családosok Klubja 2017. május 28-án várta az érdeklődőket a 11. Belvárosi Fesztiválra, Magyarország talán legnagyobb ingyenes zenei fesztiváljára az V. kerületben. A rendezvényen minden a fiatalokról és a családokról szólt, vasárnap délelőtt teljes egészében ez utóbbiaké volt a terep. Az esemény fő együttműködő partnereként megjelenő Fiatal Családosok Klubja ismert szülőkkel: Király Nórával, a FICSAK alapítójával, Konkoly Ágnessel, szépségkirálynővel és Tordai Istvánnal, a SportVerda műsorvezetőjével beszélgetett a családi értékek fontosságáról, miközben arra keresték a választ, vajon a családok hétköznapi élete mellett hogyan csempészhető be a szórakozás is a mindennapokba. Mindannyian egybehangzóan mondták, hogy a gyerek mindennél fontosabb. Király Nóra elmesélte, ugyan nem könnyű a nagycsaládot irányítani, de szervezéssel minden megoldható.

– Próbálok lavírozni a gyermekek, a munka és a sport között, ami nem könnyű, viszont szerencsére támogató család van mögöttem. Percre pontosan be van osztva a napom, reggel fél 7-kor kelek, kevés időm van, hogy összeszedjem őket. Reggelit készítek nekik, uzsonnát csomagolok, a ruhákat előző nap kikészítem, a táskákat összecsomagoljuk együtt. Ezután elviszem a három alsóst az iskolába, egy elsőst, egy másodikost és egy harmadikost, utána hazamegyek, és a kicsiket is elrendezem. Bemegyek a munkahelyre, ahol egész nap tárgyalok. Ha ezzel végzem, akkor összeszedem a gyerekeket. Mivel elkötelezett híve vagyok a rendszeres testmozgásnak és az egészséges életmódnak, edzésekre járatjuk őket, én pedig heti négyszer sportolok esténként, miután a gyerekek lefeküdtek aludni.

Konkoly Ágnes, szépségkirálynő is elárulta, a családot választotta a karrier helyett.

– Egy kislányt nevelünk jelenleg a férjemmel, de még hármat szeretnénk. A gyermek mellett is jut időm a sportra és magamra is, de természetesen a kislányom az első.

Tordai István mióta két kisfiú édesapja, előtérbe került számára a család.

– Nem gondoltam volna, hogy lesznek gyermekeim, gyökeresen megváltoztatta az életem. Jól kezdődik minden napom, hiszen én viszem a nagyobbikat az óvodába. Az anyjukra jobban hallgatnak mint rám, hiszen engedékeny apuka vagyok. Szeretik az autókat, rám ütöttek ezzel kapcsolatban. Apaként minden tiszteletem azoké a nőké, akik több gyermeket felkészítenek az életre.

A beszélgetések mellett a kicsik csillámtetoválással, a nagyobbak interaktív fotónyomtatással, a FICSAK fecske kabalaállatával történő barátkozásával mutattak rá: lazítás mindenkinek jár.

Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!
Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!