Hírek

Mézeskalács a beteg gyermekekért

Lelkesen készülődnek a szervezők, résztvevők a Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) által szervezett, a Várkert Bazárban megrendezésre kerülő Családszervezetek I. Jótékonysági vásárára!

November 17-én a nagy múltú, közkedvelt cukrászdában, az Auguszt Pavilonban Király Nóra, a FICSAK alapítója, Vitályos Eszter államtitkár asszony, Sikota Krisztina, a Várkert Bazár kulturális igazgatója, Fejérdy Zsófia a PromoBox Kft ügyvezető-tulajdonosa és Auguszt-Arató Auguszta együtt készítették el azokat a mézeskalácsokat, amelyeket majd az eseményen lehet megvásárolni, támogatva ezzel a leukémiás és daganatos gyermekek gyógyulását segítő Őrzők Alapítványt.

Király Nóra, a vásár ötletgazdája, főszervezője elmondta, rendkívül nagy összefogást tapasztalt a családos civil szervezetek körében, akik lelkesen készítik az adventhez köthető kis dísztárakat, amelyeket eladva reményeik szerint összegyűlik akkora összeg, amelyből lehetséges lesz a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán lábadozó kis betegek családtagjai számára fenntartott apartman újjávarázsolása.

Hírek

December 14-én, pénteken részt vettem a Kopp Mária...

Idén is csodás élmény volt a jótékonysági adventi...

Szombaton kerül megrendezésre az általam alapított...

Mézeskalács sütéssel egybekötött...

Budapest a szülővárosom. Mindig itt éltem, mikor...

Idén is megrendezi jótékonysági adventi vásárát az...

A Fiatal Családosok Klubjának alapítójaként minden...

Budapesten nagyszámú siket közösség él, nyelvi...

Lezárult az általam alapított FICSAK és a KidsOasis...

Az idén sem feledkeztünk meg az idősek világnapjáról....

Ismét közeleg a Családszervezetek Adventi...