Hírek

Nem vagyunk mi kispályások II. szurkolói pályázat

Kedves Gyerekek!

Nevezzetek a FINA Világbajnokság kapcsán hirdetett Nem vagyunk mi kispályások című szurkolói pályázatra és legyetek Ti a legkiválóbb szurkolók!

Találkozzunk a 2017. május 21-i Újbudai Vízimajálison, a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban, ahol sportolókból, fellépőkből, játékból, mozgásból és nyereményekből sem lesz hiány!

Nevezni egyszerű:  készíthettek fotókat, rajzokat, csapatpólókat, írhattok buzdító verseket, dalokat, találhattok ki koreográfiákat, a lényeg, hogy mutassátok meg, hogy  maximum 10 fős csapatotok hogyan fog szurkolni a hazai sportolóknak az idei Vizes Világbajnokságon!

Az elkészült pályaműveket egy maximum 2,5 perces kisfilmben is bemutathatjátok, de ez nem követelmény.

vagy:

A szurkolást bemutató maximum 2,5 perces kisfilmeteket küldjétek el a [email protected] címre  2017. április 28-ig!

  

A legjobb 25 csapat pedig meghívást kap az Újbudai Vízimajálisra!

A nevezéseket népszerű úszókból, vízilabdázókból, közéleti szereplőkből álló zsűri kategóriánként külön értékeli. A nyerteseket a kategóriák jelentkezőinek arányában választjuk ki.

Az összes nevezést nyilvánosságra hozzuk, a Nem vagyunk mi kispályások Facebook oldalon és YouTube csatornánkon!

A legkreatívabb csapatokat idén is értékes ajándékokkal jutalmazzuk, a legjobbak pedig a bajnokság egyes helyszínein szoríthatnak kedvenceiknek.

  

Mi lesz a Vízimajálison?

Sok-sok szórakoztató játék, fellépők, sport,- és szabadidős program, melyeken különböző nyereményekért akár összemérhetitek ügyességetek, tudásotokat és bemutathatjátok a rendezvényre ellátogató kedvelt sportolóinknak, Ti hogyan buzdítjátok majd őket.

 

Kövessetek minket Facebookon a facebook.com/Nemkispalya, ahol folyamatosan olvashattok a Vízimajális programjáról, a pályázat részleteiről, a nyereményekről és aktuális hírekről!

Játéksziget Különdíj

Támogatónk pályázata alapján nemcsak értékes nyári ajándékokat nyerhetsz a helyszínen, de akár a Te rajzod is szerepelhet a Játéksziget üzletek papírtáskáin, plakátjain! Ezzel kapcsolatban bővebben a jateksziget.hu/papirtaska-palyazat címen olvashattok.

A felkészítőket is jutalmazzuk!

A felkészítőket – amennyiben csapatuk bekerül a 24+1 legjobb közé (csapatonként maximum két főt) , 5000,- Ft/fő értékű sportszerrel, vagy sportszer utalvánnyal, vagy 5500,-Ft értékű, a MOM Sport Uszodába szóló, hétvégi páros belépővel díjazzuk.

(A nyeremények készpénzre nem válthatóak.)

Tengerparti nyaralás

A 24+1 csapatból egy-egy fő felkészítő részt vesz egy külön sorsoláson, amelyen egy kétszemélyes, egyhetes, tengerparti nyaralást nyerhet!

Vidám, játékos munkát kívánok mindenkinek!

Király Nóra

szervező

   

A Nem vagyunk mi kispályások pályázatot a Király Nóra, Újbuda alpolgármestere által alapított Összefogás XI. Sportegyesület hirdeti meg, együttműködve a 17. FINA Világbajnokságot szervező Bp2017 Nonprofit Kft-vel,

valamint az EMMI Sport Szakállamtitkárság, a Magyar Vízilabda Szövetség, Budapest Főváros és a megyei sportreferensek, a Formatex Kft, az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány és további civil szervezetek támogatásával

Hírek

Az apák napi programunkat az immár hagyományosnak...

A Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) és a Magyar Női...

A Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) „Családban a...

Sok kis – és nagy lábra is felkerült a síléc a...

Az általam alapított Fiatal Családosok Klubja és a...

Negyedik alkalommal szerveztük meg a hazai...

Ma délelőtt sajtótájékoztatót tartottunk a...

Idén is megrendezzük a családszervezetek adventi...

Nagyon büszke vagyok rá, hogy csapatommal, immár...

Tizenhárom éve dolgozom Újbudáért, és október...

Az idei ősz sem múlhatott el futóverseny nélkül....

Az idei évben Mindvégig érték címmel rendeztük meg...