Hírek

Nők a digitális világban

Október 16-án megtartotta első "Női Szem 2.0" workshopját a Mindennapok Női Szemmel Egyesület (NőiSzem). A résztvevő hölgyek nagyon hasznos és érdekes eseménynek titulálták a négy órás eseményt, hiszen profi, saját weboldallal gazdagodhattak, amelyen gyakorolhattak is.

A kommunikációnak ez az újfajta megközelítése komoly lendületet adhat a felhasználóknak az élet minden területén. A Mindennapok Női Szemmel Egyesület (NőiSzem) online kommunikációt támogató, „A TE HONLAPOD, A TE HOLNAPOD” június 15-én rendezett konferenciáján nagy nyilvánosság előtt bemutatta a NőiSzem 2.0 című informatikai fejlesztését.

Ezzel az online kommunikációs platform alapjait tette le az egyesület, amely szemléletváltást hozhat a csatlakozó hölgyek digitális marketingről alkotott elképzeléseiben.

Király Nóra, a NőiSzem Egyesület alapítója a nyári konferencián elmondta, hogy Magyarországnak, nemzetünknek szüksége van az összetartozást ösztönző rendszerek minden formájára.

– Az egyesületünkkel arra törekszünk, hogy egységbe tereljük a digitális térben zajló összetett munkafolyamatokat, így álmodtuk meg a Nőiszem 2.0 tervét. Ezzel a rendszerrel együtt meg tudjuk sokszorozni az erőinket és lehetőségeinket. Úgy vélem, ha nagyon sokan követik majd a példánkat, közösséget építhetünk.- mondta el Király Nóra, az egyesület alapítója.

A következő workshopra október 24-én, kedden és 27-én, pénteken kerül sor, amelyre a [email protected] címen jelentkezhetnek az érdeklődők.

További információ: http://www.kiralynora.hu/hirek/628

Hírek

Az általam alapított Fiatal Családosok Klubja idén is...

Büszke vagyok, hogy Újbuda Önkormányzata második...

Idén is csodálatos élmény volt együtt ünnepelni az...

Ezer család énekel - zenés anyák napja a Ringatóval...

Mindig nagy öröm, ha tehetek valamit a körzetemben...

A FICSAK, az Összefogás XI. Sportegyesület és a...

Az új korszerű épületben jelenleg 11 védőnői...

Nemzetközi nőnap alkalmából idén is megrendezésre...

Sajtótájékoztatót tartottunk, ahol büszkén mutattuk...

A Fiatal Családosok Klubjának alapítójaként vettem...

A mai napon őszinte örömmel fogadtam, hogy Orbán...

Az általam alapított Fiatal Családosok Klubja és a...