Hírek

Nők a digitális világban

Október 16-án megtartotta első "Női Szem 2.0" workshopját a Mindennapok Női Szemmel Egyesület (NőiSzem). A résztvevő hölgyek nagyon hasznos és érdekes eseménynek titulálták a négy órás eseményt, hiszen profi, saját weboldallal gazdagodhattak, amelyen gyakorolhattak is.

A kommunikációnak ez az újfajta megközelítése komoly lendületet adhat a felhasználóknak az élet minden területén. A Mindennapok Női Szemmel Egyesület (NőiSzem) online kommunikációt támogató, „A TE HONLAPOD, A TE HOLNAPOD” június 15-én rendezett konferenciáján nagy nyilvánosság előtt bemutatta a NőiSzem 2.0 című informatikai fejlesztését.

Ezzel az online kommunikációs platform alapjait tette le az egyesület, amely szemléletváltást hozhat a csatlakozó hölgyek digitális marketingről alkotott elképzeléseiben.

Király Nóra, a NőiSzem Egyesület alapítója a nyári konferencián elmondta, hogy Magyarországnak, nemzetünknek szüksége van az összetartozást ösztönző rendszerek minden formájára.

– Az egyesületünkkel arra törekszünk, hogy egységbe tereljük a digitális térben zajló összetett munkafolyamatokat, így álmodtuk meg a Nőiszem 2.0 tervét. Ezzel a rendszerrel együtt meg tudjuk sokszorozni az erőinket és lehetőségeinket. Úgy vélem, ha nagyon sokan követik majd a példánkat, közösséget építhetünk.- mondta el Király Nóra, az egyesület alapítója.

A következő workshopra október 24-én, kedden és 27-én, pénteken kerül sor, amelyre a [email protected] címen jelentkezhetnek az érdeklődők.

További információ: http://www.kiralynora.hu/hirek/628

Hírek

Negyedik alkalommal szerveztük meg a hazai...

Ma délelőtt sajtótájékoztatót tartottunk a...

Idén is megrendezzük a családszervezetek adventi...

Nagyon büszke vagyok rá, hogy csapatommal, immár...

Tizenhárom éve dolgozom Újbudáért, és október...

Az idei ősz sem múlhatott el futóverseny nélkül....

Az idei évben Mindvégig érték címmel rendeztük meg...

A SZÍV világnapja alkalmából, melyet minden évben...

Idén is megrendezésre került Újbudán az EgészségPART...

Tegnap sajtótájékoztatót tartottunk, ahol elmondtuk,...

Az általam alapított Fiatal Családosok Klubja idén is...

Büszke vagyok, hogy Újbuda Önkormányzata második...