Hírek

Nők a digitális világban

Október 16-án megtartotta első "Női Szem 2.0" workshopját a Mindennapok Női Szemmel Egyesület (NőiSzem). A résztvevő hölgyek nagyon hasznos és érdekes eseménynek titulálták a négy órás eseményt, hiszen profi, saját weboldallal gazdagodhattak, amelyen gyakorolhattak is.

A kommunikációnak ez az újfajta megközelítése komoly lendületet adhat a felhasználóknak az élet minden területén. A Mindennapok Női Szemmel Egyesület (NőiSzem) online kommunikációt támogató, „A TE HONLAPOD, A TE HOLNAPOD” június 15-én rendezett konferenciáján nagy nyilvánosság előtt bemutatta a NőiSzem 2.0 című informatikai fejlesztését.

Ezzel az online kommunikációs platform alapjait tette le az egyesület, amely szemléletváltást hozhat a csatlakozó hölgyek digitális marketingről alkotott elképzeléseiben.

Király Nóra, a NőiSzem Egyesület alapítója a nyári konferencián elmondta, hogy Magyarországnak, nemzetünknek szüksége van az összetartozást ösztönző rendszerek minden formájára.

– Az egyesületünkkel arra törekszünk, hogy egységbe tereljük a digitális térben zajló összetett munkafolyamatokat, így álmodtuk meg a Nőiszem 2.0 tervét. Ezzel a rendszerrel együtt meg tudjuk sokszorozni az erőinket és lehetőségeinket. Úgy vélem, ha nagyon sokan követik majd a példánkat, közösséget építhetünk.- mondta el Király Nóra, az egyesület alapítója.

A következő workshopra október 24-én, kedden és 27-én, pénteken kerül sor, amelyre a [email protected] címen jelentkezhetnek az érdeklődők.

További információ: http://www.kiralynora.hu/hirek/628

Hírek

Az idén sem feledkeztünk meg az idősek világnapjáról....

Ismét közeleg a Családszervezetek Adventi...

Jó idő, sport, vidámság, szűrővizsgálatok, testi-...

A Feneketlen-tó partján ősszel az egészségé a...

Az iskolakezdés komoly kiadást jelent minden családnak....

Az anyatejes táplálás világnapja alkalmából...

Minden várakozást felülmúlóan teljesített a POKET...

Az APA HAJÓN ünnepeltük sok apukával és családjaikkal...

Egyesületünk, a Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) és a...

A népszerű énekes még sosem érezte ilyen jól és...

Szigorú, fegyelmezett, biztonságot nyújtó, erős....

A korábbi évek mintájára 2018-ban is megtartottuk az...