Hírek

Újbudán, Gazdagréten is járt a Mikulás

A Mikulás idén sem hagyta ajándék és néhány dorgáló-dicsérő szó nélkül a gazdagréti gyerekeket. 2016. december 3-án, szombaton ugyanis ellátogatott a „Gréti” Termelői piacra, ahol az apróságok már izgatottan várták.

Király Nóra újbudai alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője évek óta elhívja a kedves Nagyszakállút, hogy ezzel örvendeztesse meg a környék apraját-nagyját.

„Az első mikulásünnepséget akkor szerveztem, amikor még nem is voltak gyermekeim. Saját magam rakosgattam be a környék postaládáiba a kis szórólapjaimat. A „nagy napra” alig jöttek néhányan, de én annak is örültem. Azóta szinte minden évben szervezek Mikulásünnepséget, de persze már interneten várjuk a kollégáimmal együtt a jelentkezőket és jókora plakátokkal hirdetjük az eseményt, amely egyre népszerűbb.

Bár időközben ötgyermekes édesanya és alpolgármester lettem, tele tennivalókkal, ennek megszervezésére mindig szakítok időt.

Az ünnepségeken a gyerekek izgalma, öröme átragad a felnőttekre is, akikkel közösen énekeljük a dalokat, teázgatunk, beszélgetünk, így válik rendezvény jó hangulatú, közösségépítő programmá. Ezt az alkalmat tehát a felnőttek közül is sokan várják és szimpátiájuk jeléül a környékbeli üzletek tulajdonosai is támogatják. Az idén a csomagokat teljes egészében a Gazdagréti téri Príma áruház ajánlotta fel, amiért ezúttal is köszönetemet fejezem ki.

Mivel az egészséges életmód, a fogacskák épségének megőrzése édesanyaként is szívügyem, idén a – főként gyümölcsökből és mogyoróból álló – piros kis csomagok mellé egy mini fogkefét és fogkrémet is ajándékozott a – Kerékgyártó Gábor önkormányzati képviselőtársam személyében megtestesült – Mikulás!

Ez az apró, különleges, szétszedhető eszköz figyelemfelhívás is, a gyerekek és felnőttek számára egyaránt.

Úgy gondolom, ha a gyerekek ebben az érdekes fogkefében az ajándékot és a játékot fedezik fel, szívesebben építik be hétköznapjaikba a fogmosást ”- mondta el Király Nóra.

A távolodó Mikulást a gyerekek csilingelő hangja kísérte, akik már most várják a jövő decemberi látogatását.

Az eseményről készült kisfilm itt tekinthető meg.

Hírek

Negyedik alkalommal szerveztük meg a hazai...

Ma délelőtt sajtótájékoztatót tartottunk a...

Idén is megrendezzük a családszervezetek adventi...

Nagyon büszke vagyok rá, hogy csapatommal, immár...

Tizenhárom éve dolgozom Újbudáért, és október...

Az idei ősz sem múlhatott el futóverseny nélkül....

Az idei évben Mindvégig érték címmel rendeztük meg...

A SZÍV világnapja alkalmából, melyet minden évben...

Idén is megrendezésre került Újbudán az EgészségPART...

Tegnap sajtótájékoztatót tartottunk, ahol elmondtuk,...

Az általam alapított Fiatal Családosok Klubja idén is...

Büszke vagyok, hogy Újbuda Önkormányzata második...