Mondj IGENT a szerelemre!
“Minél korábban találkozol az igazival, annál többet lehetsz vele együtt!”

Így hangzik jelmondatunk, amelynek különösen nagy hangot adunk a Házasság Hetének kapcsán.

A Fiatal Családosok Klubja tevékenységével azt igyekszik előmozdítani, hogy az országban minél több jól működő, szerető család éljen és hogy minél több gólyahírnek örülhessünk.
Ennek első és legfontosabb lépcsője, hogy a fiatal fiúk és lányok merjenek igent mondani egymásra és vállalják szerelmüket egymás és mások előtt.

A Házasság hetének kiemelt időszaka jó alkalom arra, hogy ismét ráirányítsuk a társadalom figyelmét a házasság értékeire, férfi és nő életszövetségének embert és közösséget megtartó erejére.
A házasság, ahol az „én” és „te” „mi”-vé egyesül, nem egyszerűen megkétszerezi, hanem megsokszorozza a felek lelki energiáit és képessé teszi a közös jövőre igent mondó párt, hogy egy-két-sok gyermek érkezéséhez is biztonságos hátteret, szerető közeget teremtsen.

A házasság a legnagyobb kaland

Tudjuk, Európa-szerte általános tendencia, hogy egyre jobban kitolódik a házasságkötés időpontja, ami oda vezet, hogy sokan magányosak maradnak és lecsúsznak a gyermekvállalás idejéről vagy a kistestvérről. A FICSAK szeretné, ha minél több fiatal tudna kiteljesedni személyes életében és ezért is kívánja ráirányítani a fiatal generációk figyelmét arra, hogy stabil párkapcsolatban élni jó, a házasság pedig nem rabság, hanem a legnagyobb kaland.

Ezért indítottuk a Családok Éve programsorozat részeként játékunkat értékes nyereményekért, ahol házaspárokat kérünk, példájukkal üzenjenek a fiataloknak, hogy igenis érdemes minél előbb belevágni, mert CSALÁDBAN élni jó!

Páratlan kihívás – csak pároknak! A nyeremény: egy második lakodalom vagy akár egy GYÉMÁNTgyűrű!
A FICSAK szeretné megszólítani azokat, akik már házasságban élnek: az ő szerelmük gyümölcse nemcsak a szűkebb és tágabb családok öröme, de az egész ország megtartó ereje – mind köszönettel tartozunk nekik és szeretnénk, ha példájukkal megüzennénk a házasság előtt állóknak, hogy merjenek belevágni, mert érdemes!

„A MI esküvőnk – páratlan kihívás, csak pároknak!” című akcióval a házaspárokat invitáljuk játékra, akiknek nincs más dolguk, mint a legnagyobb közösségi oldalon megosztani az esküvőjükről egy fotót és három házas ismerősüket meghívni a játékba. Az akció fődíja egy “második lakodalom” (egy 15 fős fejedelmi vacsora) és egy fantasztikus utó-nászajándék, egy értékes gyémántgyűrű.

A Fiatal Családosok Klubja játékos formában, de nagyon komolyan szeretne mindenkit arra buzdítani, hogy merjen IGEN-t mondani a szerelemre, a közös jövőre!

Programjaink:
A Házasság hete alkalmából szeretettel várjuk a sajtó tisztelt képviselőit és persze minden házasságban élő vagy még házasság előtt álló szerelmespárt a FICSAK rendezvényeire:
Nyitórendezvény, rendhagyó sajtótájékoztató
Időpont: 2018. február 11., vasárnap 10.00 óra
Helyszín: Erkel Színház


Egyéves a Jegyes-csomag, születésnapi sajtótájékoztató

Időpont: 2018. február 14., szerda 10.00 óra
Helyszín: Csepel Város Önkormányzatának Nagyterme(1211 Budapest, Szent Imre tér 10.)

Záróesemény, a FICSAK játék eredményhirdetése
Időpont: 2018. február 17., szombat 10.30 óra
Helyszín: V. kerület, Olimpia Park

Találkozzunk rendezvényeinken!

Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!
Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!