Hírek

Nagy értékű felajánlás, hasznos segítség

A PromoBox Kft. alapító-tulajdonosával, Fejérdy Zsófiával összefogva a Vamosi Milano nagylelkű felajánlásának köszönhetően nagy értékű, speciális és magas minőségű Dr. Balm Matracok kerültek átadásra az újbudai Menedékház Alapítvány – Családok Átmeneti Otthona, a Gazdagréti Idősek Otthona és a Fővárosi Önkormányzat Rupphegyi úti Idősek otthona, valamint a XI. kerületi Szent Imre Kórház számára.

Mind a családok, mind az idősek támogatása és segítése fontos küldetésünk. Évről-évre gyűjtéseket szervezünk, jótékonysági akciókat indítunk és egyre több helyen segítünk. A FICSAK alapításakor az egyik fő célkitűzés az volt, hogy a családoktól, édesanyáktól, nagymamáktól érkező segítségkérésekre reagáljon a civil szervezet. Újbuda alpolgármestereként és a családszervezet alapítójaként számos családdal kerülök kapcsolatba nap, mint nap.

PromoBox Kft. az édesanyákért

A PromoBox Kft 2010 óta folytat segítő, informáló tevékenységet a családok körében. A vállalkozás ajándékokkal és információs kiadványokkal teli BabaCsomagjaival elsőként köszönti Magyarország valamennyi kórházának szülészeti osztályán az Édesanyákat kisbabájuk születésekor.

 Megalakulásunk óta kiemelten fontosnak tartjuk a nap, mint nap velünk együttműködő kórházak támogatását is, így nagyon örültünk, amikor régi partnerünk, a Vamosi Milano bútorház felajánlotta kiváló matracait, amelyből a Családok Átmeneti Otthonában élő újszülött babát nevelő család is részesült. “- hangsúlyozta Fejérdy Zsófia a PromoBox Kft alapító – tulajdonosa.

 Vamosi Milano: akik számára fontos a társadalmi felelősségvállalás

A Vamosi Milano egy magyar tulajdonban álló nemzetközi cégcsoport, amely már 2010 óta áll a családok szolgálatában, nemcsak kézzel készített, egyéni igényeikre szabott bútoraik megfizethető áron való megalkotásával, hanem a magyar családok kiemelt támogatásában egyaránt. A társadalom alapja a család, a család jövője a gyermek. Ez a gondolat kell, hogy vezesse az összes vállalkozást, és ennek szellemében mindenkinek ki kell vennie a részét a társadalmi felelősség vállalásból. A Vamosi Milano számos jótékonysági akcióban képviseleti magát évről évre, legyen szó kórházi szobák kialakításáról, rászoruló családok közvetlen támogatásáról, vagy akár a PromoBox Kft-vel közös rendkívül sikeres akcióikról, melynek keretében újszülött gyermekkel gyarapodott családoknak nyújtanak bútoraik megvásárlásához 50%-os ártámogatást.

Az esemény galériája itt található!

 

Hírek

Az apák napi programunkat az immár hagyományosnak...

A Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) és a Magyar Női...

A Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) „Családban a...

Sok kis – és nagy lábra is felkerült a síléc a...

Az általam alapított Fiatal Családosok Klubja és a...

Negyedik alkalommal szerveztük meg a hazai...

Ma délelőtt sajtótájékoztatót tartottunk a...

Idén is megrendezzük a családszervezetek adventi...

Nagyon büszke vagyok rá, hogy csapatommal, immár...

Tizenhárom éve dolgozom Újbudáért, és október...

Az idei ősz sem múlhatott el futóverseny nélkül....

Az idei évben Mindvégig érték címmel rendeztük meg...