Tisztelt Gondnokok/Közös képviselők!

Újra itt a tavasz, újra kivirágzik Gazdagrét!

Mindig nagy öröm, ha tehetek valamit a körzetemben élők jobb közérzetéért, ezért a Föld napja alkalmából az idén is petúnia és bársonyvirág palántákkal szeretnék segíteni abban, hogy Gazdagrét közös terei szebbek, élhetőbbek legyenek.

Annak érdekében, hogy minél több itt lakó és az ide vendégként érkezők is gyönyörködhessenek a színes virágokban, a közös kertekbe, járda melletti részekbe, buszmegállók közelébe szánjuk a palántákat.

Minden virágosztás után nagyon jó érzés számomra látni azt az örömöt, lendületet, amellyel Önök elviszik és szorgalmasan elültetik a virágokat, így csodaszép kis kertek, szigetek alakulnak ki Gazdagrét-szerte. Ezt ezúton is nagyon köszönöm a lakók nevében!

 

Ültetők versenye

Arra gondoltunk, hogy a kész „műveket” nemcsak az arra járóknak, hanem másoknak is meg kell mutatnunk, hogy még többen gyönyörködhessenek benne!

Ezért az idén a virágok kiültetése után fotót készítünk a kiskertről és a közösségi oldalamon megosztva pályázatot hirdetünk a legszebb kiskert címért!

Az első három nyertes kert fotóját közölni fogjuk a Gazdagréti Hírmondóban és értékes ajándékcsomaggal köszönjük meg a kreativitást, ügyességet!

A virágokkal 2019. április 23-án, kedden 11 órától a Gazdagréti Összefogás Egyesület, Regős utca 13. szám alatti irodájában várjuk Önöket!

Hogy tudjunk kalkulálni a mennyiséggel, és a virágfajtákkal, kérem, hogy 2019. április 11-én 10 óráig szíveskedjenek beírni az alábbi táblázatba, hogy melyik háztömb részére, mennyi és milyen fajtájú palántát szeretnének.

A végeredmény majd az igények beérkezése után változhat, de arra törekszem, hogy mindenki megkaphassa a kért mennyiséget!

Köszönöm szépen az együttműködésüket!

Szép tavaszt kívánok!

Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!
Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!