Hírek

Zenei képzést kapnak a bölcsődei nevelők

A Zenei nevelés a bölcsődében elnevezésű tanfolyam már több vidéki városban lezajlott az elmúlt időszakban, így sok szerencsés kisgyermek nevelő sajátíthatott el hasznos zenei tudást a Ringató alapítójának jóvoltából. Ebben az évben, a FICSAK támogatásával, több budapesti bölcsődei dolgozó részére elérhetővé vált a képzés.

A sajtótájékoztató alkalmával a Ringató alapítója, Gróh Ilona elmondta, a képzés a XI. kerületben indult elsőként, de ezt követően több kerületben is megvalósul majd.

Molnár László, Újbuda alpolgármestere arról beszélt, a képzés a nevelők számára ingyenes, a költségeket az önkormányzat és az állam közösen finanszírozza.

Szívügyem a kisgyermekek fejlődése

A Ficsak alapítójaként és 5 gyermekes édesanyaként is hiszem, hogy a kisgyermekkori zenei nevelés nagyon fontos és egy boldog, teljes gyermekkor része kell, hogy legyen. Ezért is dolgozunk immár évek óta a kodályi elvekre épülő Ringató módszer kidolgozójával, Gróh Ilona zenepedagógussal és egyesületével a Ringatóval pl. az anyák napi rendezvényeinken és más eseményeink alkalmával is.

Kiemeltem még, hogy milyen fontosnak tartom a kisgyermekek megfelelő nevelését és boldog vagyok, hogy a Ringatóval ismét egy értékes, közös munkában vehetünk részt.

 

Az esemény képeit itt tekintheti meg!

Hírek

Tegnap sajtótájékoztatót tartottunk, ahol elmondtuk,...

Az általam alapított Fiatal Családosok Klubja idén is...

Büszke vagyok, hogy Újbuda Önkormányzata második...

Idén is csodálatos élmény volt együtt ünnepelni az...

Ezer család énekel - zenés anyák napja a Ringatóval...

Mindig nagy öröm, ha tehetek valamit a körzetemben...

A FICSAK, az Összefogás XI. Sportegyesület és a...

Az új korszerű épületben jelenleg 11 védőnői...

Nemzetközi nőnap alkalmából idén is megrendezésre...

Sajtótájékoztatót tartottunk, ahol büszkén mutattuk...

A Fiatal Családosok Klubjának alapítójaként vettem...

A mai napon őszinte örömmel fogadtam, hogy Orbán...