Hírek

Együtt futottunk vasárnap Őszköszöntő futóversenyünkön!

A hűvös idő ellenére már reggel 9 órakor gyülekeztek a családok, hogy idén is részt vegyenek őszköszöntő futóversenyünkön, melyre rekordszámú család nevezett idén. A versenyt hagyományosan a gazdagréti Dzsungel parkban rendeztünk meg ezúttal is.

A versenyre közel 300 résztvevő regisztrált már az eseményt megelőzően és a helyszínen is sokan csatlakoztak. Nagyon boldog vagyok, hogy az elmúlt években egyre többen döntenek úgy, hogy vasárnap mozgással töltik el a délelőttöt, példát mutatva ezzel gyermekeik számára is. Hiszem, hogy a friss levegőn, aktívan eltöltött családi hétvégénél nincs jobb döntés!

A futóverseny a FICSAK, az Összefogás XI. Sportegyesület és a Gazdagréti Összefogás Egyesület összefogásában valósult meg idén ősszel is, a résztvevők korcsoportonként és nemenként külön indultak. Nagy büszkeség számomra, hogy az általam alapított FICSAK egyre több olyan családot gyűjt maga köré, ahol a szülők számára fontos a példamutató magatartás. FSportos eseményeinkkel igyekszünk folyamatos lehetőséget biztosítani a családok számára a közös mozgásra.

A futóversennyel egybekötött családi nap egy olyan esemény, ahol a család minden tagja jól érzi magát, miközben mozog és emellett építi Gazdagrét közösségét is. Nagyon büszke vagyok rá, hogy idén rekordszámú jelentkezővel zajlott le a verseny. Csodás érzés, hogy ilyen sokan választják egy szombati napon azt, hogy együtt fusson a család.

Sokszor hangsúlyozom, hogy számomra a mozgás és az egészséges életmód milyen fontos. Minden olyan nap, mint a vasárnap megerősít abban, hogy érdemes dolgoznunk ezért a célért!

Az esemény galériája itt található!

 

 

 

Hírek

Tizenhárom éve dolgozom Újbudáért, és október...

Az idei ősz sem múlhatott el futóverseny nélkül....

Az idei évben Mindvégig érték címmel rendeztük meg...

A SZÍV világnapja alkalmából, melyet minden évben...

Idén is megrendezésre került Újbudán az EgészségPART...

Tegnap sajtótájékoztatót tartottunk, ahol elmondtuk,...

Az általam alapított Fiatal Családosok Klubja idén is...

Büszke vagyok, hogy Újbuda Önkormányzata második...

Idén is csodálatos élmény volt együtt ünnepelni az...

Ezer család énekel - zenés anyák napja a Ringatóval...

Mindig nagy öröm, ha tehetek valamit a körzetemben...

A FICSAK, az Összefogás XI. Sportegyesület és a...