A hűvös idő ellenére már reggel 9 órakor gyülekeztek a családok, hogy idén is részt vegyenek őszköszöntő futóversenyünkön, melyre rekordszámú család nevezett idén. A versenyt hagyományosan a gazdagréti Dzsungel parkban rendeztünk meg ezúttal is.

A versenyre közel 300 résztvevő regisztrált már az eseményt megelőzően és a helyszínen is sokan csatlakoztak. Nagyon boldog vagyok, hogy az elmúlt években egyre többen döntenek úgy, hogy vasárnap mozgással töltik el a délelőttöt, példát mutatva ezzel gyermekeik számára is. Hiszem, hogy a friss levegőn, aktívan eltöltött családi hétvégénél nincs jobb döntés!

A futóverseny a FICSAK, az Összefogás XI. Sportegyesület és a Gazdagréti Összefogás Egyesület összefogásában valósult meg idén ősszel is, a résztvevők korcsoportonként és nemenként külön indultak. Nagy büszkeség számomra, hogy az általam alapított FICSAK egyre több olyan családot gyűjt maga köré, ahol a szülők számára fontos a példamutató magatartás. FSportos eseményeinkkel igyekszünk folyamatos lehetőséget biztosítani a családok számára a közös mozgásra.

A futóversennyel egybekötött családi nap egy olyan esemény, ahol a család minden tagja jól érzi magát, miközben mozog és emellett építi Gazdagrét közösségét is. Nagyon büszke vagyok rá, hogy idén rekordszámú jelentkezővel zajlott le a verseny. Csodás érzés, hogy ilyen sokan választják egy szombati napon azt, hogy együtt fusson a család.

Sokszor hangsúlyozom, hogy számomra a mozgás és az egészséges életmód milyen fontos. Minden olyan nap, mint a vasárnap megerősít abban, hogy érdemes dolgoznunk ezért a célért!

Az esemény galériája itt található!

 

 

 

Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!
Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!