A hazai családszervezetek, köztük a Fiatal Családosok Klubja is, egész évben azon dolgoznak, hogy a családok életét segítsék. Az adventi időszak pedig kiemelten fontos életükben, hisz ez évben már negyedszer fognak össze egy jótékony cél érdekében. Idén az esemény előtt on-line is elindult a gyűjtés! Mindenkinek köszönjük a támogatást!

Minden évben közösen kiválasztunk egy nemes ügyet és egy alapítványt, akiket minden erőnkkel támogatunk. Az idei esemény középpontjában a szívbeteg gyermekek állnak majd, a támogatott szervezet pedig nem más, mint az Okkal dobban Alapítvány.

Az ügy ismét nagyon fontos, hisz Magyarországon 18-20.000 gyermek él valamilyen szívfejlődési rendellenességgel, de mégis nagyon keveset hallunk róluk, ezáltal mind a lelki, mind az anyagi támogatottságuk is elmarad egyéb súlyos betegségből gyógyult gyermekekhez képest.

Egyedülálló az összefogás, melyet minden évben tanúsítanak a családszervezetek, akik egész évben készülnek a vásárra. Kézműves termékekkel, szebbnél-szebb karácsonyi holmikkal töltik meg az asztalokat. A meghitt hangulatú vásárt december 1-jén tartjuk meg a MOM Sportban, akiknek köszönetet szeretnék ezúton is mondani, hisz biztosítják számunkra ezt a remek helyszínt.

Kevesen tudják, hogy Magyarországon kb. 18-20.000 gyermek él valamilyen szívfejlődési rendellenességgel, amelyek között vannak enyhék, de vannak egészen súlyos rendellenességek is.

A IV. adventi jótékonysági vásár célja tehát amellett, hogy szeretnék felhívni a figyelmet a szívbetegségben élő gyermekekre, hogy az Okkal dobban Alapítványon keresztül a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet (GOKI) Gyermekszív Központja számára egy un. operatív nyitott inkubátort lehessen megvásárolni, amely a kritikus állapotú újszülöttek ellátásához nélkülözhetetlen eszköz.

Ebben az évben már nem csupán a vásáron, hanem az eseményt megelőző időszakban on-line is elkezdtük a gyűjtést az eszközre, melyet meg szeretnénk vásárolni.

Kérem, aki tud, segítsen nekünk, minden kicsi segítség számít -> IDE KATTINTVA!

Az ADJUKÖSSZE.HU oldalon található a gyűjtés linkje, ahol néhány perc alatt, könnyen lehet adományozni!

Idén is egy igazán nemes célért dolgozunk SZÍVből együtt! Tegyünk együtt a szívbeteg kisbabákért!

Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!
Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!