A befolyt összeg a szívbeteg kisbabákat támogató Okkal dobban Alapítványhoz kerül majd, és a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központjának vásárolunk belőle nyitott inkubátort, vagy inkubátorokat, hiszen a nagy adakozókedv miatt akár többet is tudunk venni, ez pedig azt mutatja, hogy az emberek képesek összefogni a jó cél érdekében.

Negyedszer rendezzük meg a magyar családszervezetek az adventi jótékonysági vásárunkat, az általam alapított FICSAK szervezésében, amelynek ezúttal december elsején a MOM Sport Rendezvényközpont ad otthont. Idén a szívbeteg kisbabákat és a több mint 20 ezer érintett családot támogatjuk a jótékony akcióval, a befolyt összegből pedig – a tervek szerint – egy nyitott inkubátort vásároltuk volna, viszont már most olyan nagy az adakozókedv, hogy talán két inkubátort is tudunk majd adományozni az intézet számára.

Az idén megrendezett, szívbeteg kisbabák támogatására meghirdetett jótékonysági akció, egy online gyűjtéssel indult november elején és egy nagyszabású eseménnyel zárul majd. A színes programok garantált kikapcsolódást jelentenek majd kicsik és nagyok számára, emellett pedig szebbnél szebb karácsonyi ajándékot, díszeket, kézműves terméket lehet majd vásárolni.

Nyitrai Zsolt, miniszterelnöki megbízott azt mondta, Magyarországon egyre több ember tudja támogatni a rászorulókat, ezért fontos, hogy vannak olyan szervezetek, amelyek jó célokat kijelölve irányt mutatnak azoknak, akik segíteni szeretnének. A karácsonyt megelőző időszak a szeretetről, a békességről, a segíteni akarásról és az összefogásról szól – hangoztatta a miniszterelnöki megbízott. Hozzátette: ennek kiváló példája a családszervezetek negyedik alkalommal megrendezett jótékonysági vására.

A vásár megálmodójaként elmondtam, hogy az idei jótékonysági vásáron a szívbeteg gyerekeknek gyűjtünk, a befolyt összegből pedig nyitott inkubátort vásárolunk a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet (GOKI) Gyermekszív Központjának.

Online adománygyűjtésünkön eddig mintegy kétmillió forint gyűlt össze, ezért elképzelhető, hogy nemcsak egy inkubátort tudunk majd venni. Valamint köszönetet mondtam Sáregres lakosainak, akik több, mint 300 ezer forintot gyűjtöttek össze ugyanerre a célra.

Buranits Ildikó, a MOM Sport ügyvezető igazgatója arról beszélt, hogy sportközpontjuk hosszú távú együttműködésként tekint a vásárra, ezért azon dolgoznak, hogy a következő két évben is náluk rendezhessék meg.

Király Viktor énekes arról beszélt, hogy a kisbabákat támogató jótékonysági kezdeményezésekre nem tud nemet mondani és nagyon büszke rá, hogy segítheti a gyűjtést és egy igazán nagy bulira készül majd vasárnap a vásár alkalmával, ahol délután 16:00-kor lép majd fel.

A galéria itt tekinthető meg!

Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!
Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!