Hírek

Újabb sikerek a Hómenők síversenyen!

A FreeRide Club, a Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) és az Összefogás XI. Sportegyesület társszervezésében idén IV. alkalommal került megrendezésre a Hómenők családi síverseny. Az idén a jó idő helyett beköszöntött esős, szeles idő sem szegte a kis versenyzők kedvét és több mint 100 induló mérettette meg magát az eplényi sípályán!

A síversenysorozat célja a téli sportok – különösen a sízés – és a család együtt töltött minőségi idejének összekötése. A három egyesület közös együttműködése révén évek óta több alkalmas programsorozattal igyekszik felhívni a családok figyelmét erre a fontos ügyre és a téli sportok kipróbálására, így próbálják a sízés elsajátítására ösztönözni a kicsiket és nagyokat egyaránt. Jó hangulatú közösség kialakítása a célunk, akik nemcsak a sportolásért, hanem egymás társaságáért is szívesen járnak le a hóra.

Ez az esemény arra is jó, hogy a felnőttek példát mutathassanak, még akkor is, ha ők maguk a pálya széléről szurkolnak. Tapasztalatból tudom, hogy az egészséges életmódra való nevelést már a pár hetes babák esetében el kell kezdeni, jól felöltöztetve nyugodtan lehetnek a szabadban, a friss levegőn, akár mínusz fokokban is, később pedig jöhet a síléc, snowboard, vagy bármilyen sporteszköz!

Gratulálunk minden indulónak és versenyzőnek! Csak így tovább!

A verseny képeit itt találod!

Hírek

Az apák napi programunkat az immár hagyományosnak...

A Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) és a Magyar Női...

A Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) „Családban a...

Sok kis – és nagy lábra is felkerült a síléc a...

Az általam alapított Fiatal Családosok Klubja és a...

Negyedik alkalommal szerveztük meg a hazai...

Ma délelőtt sajtótájékoztatót tartottunk a...

Idén is megrendezzük a családszervezetek adventi...

Nagyon büszke vagyok rá, hogy csapatommal, immár...

Tizenhárom éve dolgozom Újbudáért, és október...

Az idei ősz sem múlhatott el futóverseny nélkül....

Az idei évben Mindvégig érték címmel rendeztük meg...