A FreeRide Club, a Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) és az Összefogás XI. Sportegyesület társszervezésében idén IV. alkalommal került megrendezésre a Hómenők családi síverseny. Az idén a jó idő helyett beköszöntött esős, szeles idő sem szegte a kis versenyzők kedvét és több mint 100 induló mérettette meg magát az eplényi sípályán!

A síversenysorozat célja a téli sportok – különösen a sízés – és a család együtt töltött minőségi idejének összekötése. A három egyesület közös együttműködése révén évek óta több alkalmas programsorozattal igyekszik felhívni a családok figyelmét erre a fontos ügyre és a téli sportok kipróbálására, így próbálják a sízés elsajátítására ösztönözni a kicsiket és nagyokat egyaránt. Jó hangulatú közösség kialakítása a célunk, akik nemcsak a sportolásért, hanem egymás társaságáért is szívesen járnak le a hóra.

Ez az esemény arra is jó, hogy a felnőttek példát mutathassanak, még akkor is, ha ők maguk a pálya széléről szurkolnak. Tapasztalatból tudom, hogy az egészséges életmódra való nevelést már a pár hetes babák esetében el kell kezdeni, jól felöltöztetve nyugodtan lehetnek a szabadban, a friss levegőn, akár mínusz fokokban is, később pedig jöhet a síléc, snowboard, vagy bármilyen sporteszköz!

Gratulálunk minden indulónak és versenyzőnek! Csak így tovább!

A verseny képeit itt találod!

Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!
Új lendületet Újbudának!
Tegyünk együtt egy tisztább, biztonságosabb és élhetőbb Újbudáért! Csatlakozz a csapatunkhoz és legyél részese a változásnak!