Király Nóra Újbuda alpolgármestere

Fagyi a bizonyítvány mellé


2017-06-18 14:48:51Király Nóra, Újbuda alpolgármestere önkormányzati képviselőként korábban minden évben megajándékozta a gazdagréti iskolákba járó elsősöket, életük első bizonyítványának megszerzése örömére egy fagyikuponnal. Az idén viszont házhoz jött a fagyi, ráadásul nemcsak az elsősök kaptak.
Június 16-án a Csíkihegyek ,  másnap pedig a Törökugrató Általános Iskola főbejárata előtt várakozott a meglepetés.
„Szerencsére az idén lehetőség nyílt arra is, hogy ne csak egy kupont, hanem egy hangulatos kis fagyiskocsiból adagolt, valódi fagyit is kaphassanak a gyerekek, mindjárt a tanévzáró ünnepség után. Az osztásból nagy örömmel vettem ki a részem, amiben Kerékgyártó Gábor önkormányzati képviselőtársam is segített.
A bizonyítványokat az általam alapított Fiatal Családosok Klubjának kabalaállata, a Ficsak Fecske ellenőrizte, aki mindig nagy kedvenc a rendezvényeinken” - mondta el az alpolgármester.


A Fecske bácsi az apróságoknak „csicsergett” néhány elismerő, bíztató szót, majd örömmel fotózkodott velük és szórólapot osztogatott nekik. A gyerekek nyelvén íródott, de felnőttek számára is hasznos, rejtvényekkel is színesített kiadvány azokra a veszélyekre és tudnivalókra hívja fel a figyelmet, amelyekkel a nyár folyamán találkozhatnak a nebulók.A fagyiskocsi előtt sorban álló, hosszú szabadságukra készülő, boldog apróságok mellett Király  Nóra hozzátette: „Ötgyermekes édesanya tapasztalatával is mondhatom, hogy ezek az évzárók évekig emlékezetesek maradnak a gyerekeknek.” 
Vidám, élményekkel teli nyarat minden vakációzó iskolának!Megosztom:
Vizes VB 2017 banner

Női lélek férfi szemmel banner

Családszervezetek I. Adventi Vására banner

FociEB banner

Minden napok női szemmel banner

FICSAK banner

Fidesz banner