Király Nóra Újbuda alpolgármestere

Készülnek a portékák a Családszervezetek II. Jótékonysági Adventi Vásárára


2017-11-24 10:38:35


Nagyon várjuk – a több, mint ötven családszervezet, cég, közéleti szereplő, civil egyesület képviselőjével együtt a 2017. december 3-i, Millenáris D épületében tartandó eseményt. Ezzel kapcsolatban kézműveskedéssel egybekötött sajtótájékoztatót tartottunk. A többi portéka mellett ezeket is megvásárolhatják a vásárra látogatók!

Színes programok


A sajtótájékoztatón is elmondtam, hogy a látogatókat számos kísérőrendezvény, például bőröndmesék, kézműves bemutatók, babakiállítás, gyerekjóga várja. A színpadon fellép mások mellett Vastag Csaba, Tabáni István és az Iszkiri zenekar; a rendezvény háziasszonya Horváth Lili színművész lesz.


Együtt a koraszülöttekért


Hangsúlyoztam, hogy az általam alapított Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) és az Emberi Erőforrások Minisztériumával közösen szervezett vásár bevételét a koraszülött babák és családjaik támogatására fordítjuk a Melletted a helyem Egyesületen keresztül.

Rónaszékiné Keresztes Monika, a Fidesz Nőtagozatának vezetője hangsúlyozta, hogy a néha egy kilósnál is parányibb koraszülöttek figyelmeztetnek bennünket: mennyire törékeny az élet.


A neonatológiai központok elképesztő nagyságú munkát végeznek, ehhez viszont szükséges, hogy rendelkezésükre álljanak a megfelelő eszközök - emlékeztetett. Az adventi vásáron ezért saját standdal lesz jelen a Fidesz Nőtagozata is - árulta el Rónaszékiné Keresztes Monika. Regős Judit pedig arról számolt be, hogy az általa vezetett Szülők Háza gyereksarokkal várja a kis látogatókat.

Már a karácsonyi meghittség hangulatát idézte az együttműködő szervezetekkel és önkéntesekkel közös kézműveskedés. A kedves kis karácsonyi asztaldíszek készítése közben jó volt közösen továbbgondolni a vásár részleteit. Az felmerülő ötletekkel még jobbá és teljesebbé tehetjük majd a rendezvényt, amit már mindannyian nagyon várunk!


Balog Zoltán miniszter urat is várjuk


Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a rendezvény fővédnökségét az idén is elvállalta Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége, aki saját maga is készít és árul majd adventi koszorúkat. A jótékonysági vásár megnyitására felkértük Balog Zoltánt, az emberi erőforrások miniszterét és nagyon örülnénk, ha díszvendégként köszönthetnénk Novák Katalin családügyi államtitkárt is. 


Távolról is támogatható ez a nemes cél


Most is szeretném hangsúlyozni, hogy akik nem tudnak részt venni az adventi rendezvényen, de szívesen hozzájárulnának a koraszülött babák és családjaik támogatásához, a 10918001-00000084-18080009 számú számlaszámra befizetett adománnyal megtehetik.


Remélem, minél többen leszünk és szépen gyarapszik majd a bevétel, hiszen a koraszülött babáknak is jár annyi esély a „nagy útra”, mint időben érkezett társaiknak!


A részletekért kérem, látogassanak el a www.jotekonysagivasar.hu honlapra! 


Találkozzunk december 3-án 10-18 óráig a Millenáris D épületében!
Megosztom:
Családszervezetek II. Adventi Jótékonysági Vására

Vizes VB 2017 banner

Női lélek férfi szemmel banner

FociEB banner

Minden napok női szemmel banner

FICSAK banner

Fidesz banner